Szczęść Boże Wszystkim Państwu Forumowiczom,
Od wielu lat zajmuję się śpiewem kościelnym, w którym szczególne miejsce zajmuje śpiew gregoriański. Od 6 lat prowadzę scholę gregoriańską w Parafii Maryi Królowej w Poznaniu.Pozdrawiam.
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!Szanowni Państwo Użytkownicy Forum Krzyż!Nazywam się Sebastian Kozłowski, mieszkam w diecezji Warszawsko-Praskiej.Jestem (nieformalnie) organistą k-ła Niepokalanego Poczęcia NMP przy warszawskim przeoracie FSSPX.Zdecydowałem się dołączyć do Grona Użytkowników tutejszego forum ze względu na dyskusje o muzyce. Mam nadzieję podzielić się swoją miłością do muzyki z Państwem oraz znaleźć inspirację do poszukiwań nie znanej mi jeszcze wiedzy o muzyce, a może również znajdę tu samą tę wiedzę?
Cytat: Seb. Kozłowski w Marca 29, 2014, 13:02:05 pmNiech będzie pochwalony Jezus Chrystus!Szanowni Państwo Użytkownicy Forum Krzyż!Nazywam się Sebastian Kozłowski, mieszkam w diecezji Warszawsko-Praskiej.Jestem (nieformalnie) organistą k-ła Niepokalanego Poczęcia NMP przy warszawskim przeoracie FSSPX.Zdecydowałem się dołączyć do Grona Użytkowników tutejszego forum ze względu na dyskusje o muzyce. Mam nadzieję podzielić się swoją miłością do muzyki z Państwem oraz znaleźć inspirację do poszukiwań nie znanej mi jeszcze wiedzy o muzyce, a może również znajdę tu samą tę wiedzę?Szczerze mówiąc, dziwię się, ze zarejestrował się Pan tutaj i to jeszcze w takim celu. Tak jakby nie miał Pan z kim rozmawiać o muzyce i gdzie szukać inspiracji. Zawiedzie się Pan. Tutaj można porozmawiać o metalu itp., jeśli to w ogóle jest muzyka, ale niektórzy tak twierdzą. Pewnie bardzo szybo doczeka się Pan bana.
Ależ co też pani wymyśla pani Wewiór??
Cytat: szkielet w Marca 30, 2014, 00:04:57 amAleż co też pani wymyśla pani Wewiór??A czy Pan odnośnie metalu, czy banowania?
Cytat: Oktawian August w Marca 30, 2014, 00:16:08 amCytat: szkielet w Marca 30, 2014, 00:04:57 amAleż co też pani wymyśla pani Wewiór??A czy Pan odnośnie metalu, czy banowania?Ja? Odnośnie wszystkiego, że tak powiem.
Panie Sebastianie: na wieki wiekow, i serdecznie witamy.
Witam na forumMnie z kolei zastanawia czym się różni organista formalny od nieformalnego.
Cytat: Kalistrat w Marca 30, 2014, 11:30:17 amWitam na forumMnie z kolei zastanawia czym się różni organista formalny od nieformalnego.Długo by o tym opowiadać, hehe.