Cytat: Hubertos w Czerwca 24, 2019, 10:50:28 amCytat: ececylia w Czerwca 24, 2019, 10:05:01 am Cytujw normalnym towarzystwie za ubliżanie niewieście cham dostaje po pysku i wylatuje.CytujAleż niech zostanie, toż to najlepsza wizytówka chamskiej postawy, a nic tak nie odstrasza, jak przykład.W normalnym towarzystwie nikt nie czuje sie obrazony za bycie nazwanym proepidemikiem oraz nie rozsiewa teorii spiskowych, majacych poparcie jedynie w badaniach kobiety wydalonej z uczelni i wszystkich miedzynarodowych srodowisk lekarskich.Jesteś pan żałosny i śmiem wątpić w pana normalność. Jest pan także niesłowny, a więc szkoda mojego czasu na wymianę poglądów z taką personą. Proszę się dalej nie kompromitować i zgodnie z obietnicą nie odpowiadać.
Cytat: ececylia w Czerwca 24, 2019, 10:05:01 am Cytujw normalnym towarzystwie za ubliżanie niewieście cham dostaje po pysku i wylatuje.CytujAleż niech zostanie, toż to najlepsza wizytówka chamskiej postawy, a nic tak nie odstrasza, jak przykład.W normalnym towarzystwie nikt nie czuje sie obrazony za bycie nazwanym proepidemikiem oraz nie rozsiewa teorii spiskowych, majacych poparcie jedynie w badaniach kobiety wydalonej z uczelni i wszystkich miedzynarodowych srodowisk lekarskich.
Cytujw normalnym towarzystwie za ubliżanie niewieście cham dostaje po pysku i wylatuje.CytujAleż niech zostanie, toż to najlepsza wizytówka chamskiej postawy, a nic tak nie odstrasza, jak przykład.W normalnym towarzystwie nikt nie czuje sie obrazony za bycie nazwanym proepidemikiem oraz nie rozsiewa teorii spiskowych, majacych poparcie jedynie w badaniach kobiety wydalonej z uczelni i wszystkich miedzynarodowych srodowisk lekarskich.
w normalnym towarzystwie za ubliżanie niewieście cham dostaje po pysku i wylatuje.CytujAleż niech zostanie, toż to najlepsza wizytówka chamskiej postawy, a nic tak nie odstrasza, jak przykład.W normalnym towarzystwie nikt nie czuje sie obrazony za bycie nazwanym proepidemikiem oraz nie rozsiewa teorii spiskowych, majacych poparcie jedynie w badaniach kobiety wydalonej z uczelni i wszystkich miedzynarodowych srodowisk lekarskich.
Ależ niech zostanie, toż to najlepsza wizytówka chamskiej postawy, a nic tak nie odstrasza, jak przykład.
Cytat: Anna M w Czerwca 24, 2019, 00:05:02 am„Polski Alfie Evans”, czyli granica fanatyzmu, której nigdy nie przekroczęMatka Kurka: Napiszcie: ,,Polski Alfie Evans'' i reszta głupoty popłynie lawiną„Był czas, że dałem się ponieść bełkotowi jaki z siebie wydają przeciwnicy szczepionek i tego typu internetowi medycy. Dziś mi wstyd z tego powodu, nie dlatego, że problemu z koncernami farmaceutycznymi nie ma, są i to poważne. Nie dlatego, że lekarze tonami zapisują antybiotyki za wycieczkę do Hurghady, bo to po prostu fakty. Również nie dlatego, że brutalny medyczny biznes często i gęsto szkodzi, wręcz zabija, zamiast pomagać, to też część prawdy. Wstyd mi dlatego, że te wszystkie wymienione patologie są mniej szkodliwe niż ciotki i teściowe ze STOP NOP, wypisujące nieprawdopodobne brednie na temat leczenia” - pisze na swojej stronie kontrowersje.net Matka Kurka.(...)https://www.kontrowersje.net/polski_alfie_evans_czyli_granica_fanatyzmu_kt_rej_nigdy_nie_przekrocza to znalazła Pani "autorytet" medyczny...na marginesie STOP NOP nie jest ambasadorem ludzi, którzy nie zgadzają się na przymusowe szczepienia.Tu ma Pani konkrety, podane przez oficjalną polską rządową agendę PZH. Co Pani sądzi o szczepionkach z abortowanych płodów?http://szczepienia.pzh.gov.pl/wszystko-o-szczepieniach/jak-sie-bada-bezpieczenstwo-szczepionek/6/?print-version_5/9Stosować? Dobrowolnie, a może pod administracyjnym przymusem?Bardzo proszę o Pani odpowiedź.
„Polski Alfie Evans”, czyli granica fanatyzmu, której nigdy nie przekroczęMatka Kurka: Napiszcie: ,,Polski Alfie Evans'' i reszta głupoty popłynie lawiną„Był czas, że dałem się ponieść bełkotowi jaki z siebie wydają przeciwnicy szczepionek i tego typu internetowi medycy. Dziś mi wstyd z tego powodu, nie dlatego, że problemu z koncernami farmaceutycznymi nie ma, są i to poważne. Nie dlatego, że lekarze tonami zapisują antybiotyki za wycieczkę do Hurghady, bo to po prostu fakty. Również nie dlatego, że brutalny medyczny biznes często i gęsto szkodzi, wręcz zabija, zamiast pomagać, to też część prawdy. Wstyd mi dlatego, że te wszystkie wymienione patologie są mniej szkodliwe niż ciotki i teściowe ze STOP NOP, wypisujące nieprawdopodobne brednie na temat leczenia” - pisze na swojej stronie kontrowersje.net Matka Kurka.(...)https://www.kontrowersje.net/polski_alfie_evans_czyli_granica_fanatyzmu_kt_rej_nigdy_nie_przekrocz
... i kto czyta to wie co jest podnoszone w tych artykułach. I wolę poczytać ten autorytet "medyczny jak pan napisał, jak czytać pana wynurzenia. Dwa autor podanego przeze mnie artykułu nie wgłębia się w szczepionki i ja również nie mam takiego zamiaru bo z impregnowanymi nie dyskutuję, czy tu czy gdzie indziej. [/size]
Cytat: Andris krokodyl różańcowy w Czerwca 21, 2019, 09:27:04 amCytat: ececylia w Czerwca 20, 2019, 09:47:47 amWidzę, że następny niewolnik państwa opiekuńczego, który nie potrafi sobie wyobrazić, że ludzie mogą z powodzeniem sami decydować o swoim i swoich bliskich życiu.O tak, zwłaszcza zasuwając passerati 140 km/h przez wiochę, decydować o życiu innych!A jaki to ma związek z państwem opiekuńczym?
Cytat: ececylia w Czerwca 20, 2019, 09:47:47 amWidzę, że następny niewolnik państwa opiekuńczego, który nie potrafi sobie wyobrazić, że ludzie mogą z powodzeniem sami decydować o swoim i swoich bliskich życiu.O tak, zwłaszcza zasuwając passerati 140 km/h przez wiochę, decydować o życiu innych!
Widzę, że następny niewolnik państwa opiekuńczego, który nie potrafi sobie wyobrazić, że ludzie mogą z powodzeniem sami decydować o swoim i swoich bliskich życiu.
Cytat: ececylia w Czerwca 23, 2019, 02:14:56 amCytat: Andris krokodyl różańcowy w Czerwca 21, 2019, 09:27:04 amCytat: ececylia w Czerwca 20, 2019, 09:47:47 amWidzę, że następny niewolnik państwa opiekuńczego, który nie potrafi sobie wyobrazić, że ludzie mogą z powodzeniem sami decydować o swoim i swoich bliskich życiu.O tak, zwłaszcza zasuwając passerati 140 km/h przez wiochę, decydować o życiu innych!A jaki to ma związek z państwem opiekuńczym?No jak? Państwo opiekuńcze każe jeździć po wiosce 50 km/h, a liberał mówi: To mój pasat i moje życie, będę zasuwał 140, to moja wolność i swoboda, wara wam od tego, ja sam decyduję z jaką prędkością w jakim dresie podróżuję!
Cytat: Andris krokodyl różańcowy w Czerwca 25, 2019, 14:16:40 pmCytat: ececylia w Czerwca 23, 2019, 02:14:56 amCytat: Andris krokodyl różańcowy w Czerwca 21, 2019, 09:27:04 amCytat: ececylia w Czerwca 20, 2019, 09:47:47 amWidzę, że następny niewolnik państwa opiekuńczego, który nie potrafi sobie wyobrazić, że ludzie mogą z powodzeniem sami decydować o swoim i swoich bliskich życiu.O tak, zwłaszcza zasuwając passerati 140 km/h przez wiochę, decydować o życiu innych!A jaki to ma związek z państwem opiekuńczym?No jak? Państwo opiekuńcze każe jeździć po wiosce 50 km/h, a liberał mówi: To mój pasat i moje życie, będę zasuwał 140, to moja wolność i swoboda, wara wam od tego, ja sam decyduję z jaką prędkością w jakim dresie podróżuję!Takich bzdur na temat państwa opiekuńczego dawno nie czytałam.
Oj mają ludzie problemy.
z dedykacją dla P.Anny, która chyba powołuje się na autorytet (moim zdaniem słusznie) kapłana prowadzącego Duszpasterstwo Tradycji. Konferencja Pani Dr n.med nt szczepień z zaproszeniem z tegoż duszpasterstwa http://bialystok.tradycjakatolicka.pl/2017/03/. Nie słuchałem i nie znam konkluzji. Ale trochę w ciemno zakładam, że może przyjąć to jako obiektywny, katolicki głos w tej sprawie , zamiast np. wynurzeń jakieś Matki Kurki... https://youtu.be/bw_IvgMZj2smoże Państwo p.Anna/P.Andris skomentujecie w wolnej chwili?
https://youtu.be/bw_IvgMZj2s