. prezydentowi zachciało się być "wszystkich Polaków" a ekonomii nie czuje. To co?
Jako warszawiakowi, którego przodkowie żyją w Warszawie od 200 - 250 lat, jest mi po prostu wstyd. Czas wracać do Turgieli pod Wilnem, na białoruską stronę, skąd mój czcigodny przodek przyjechał to tego nieszczęsnego miasta. Cimoszewicz, Saryusz Wolski, Biedroń, Hubner - to jest gorsze i głupsze od powstania warszawskiego.
Sondaż late poll Ipsos z godz. 2 w nocy:PiS 44,7 proc., KE 38,2, Wiosna 6,4, Konfederacja 5,1
Cytat: jwk w Maja 26, 2019, 22:18:10 pmCytat: ececylia w Maja 26, 2019, 21:07:47 pmWolę być naiwna, niż głupia, Ja Pani nie obrażałem. Prawda boli? Cytat: ececylia w Maja 26, 2019, 21:07:47 pmbo jak nazwać kogoś kto po raz kolejny daje się wodzić za nos i wierzy w obietnice składane przed wyborami? Chyba myli Pani PO z PiS. Wnuczka 500+ nie dostała? Że dopiero teraz? To tylko się cieszyć, że rodzicom nieźle się powodzi. Panie wykonujące ciężkie prace mogą 7 lat wcześniej odpocząć albo zająć się rodziną. Nie mylę, bo ich nie da się pomylić, to jedna drużyna, tylko na pokaz starają się różnić. 500 wolałabym, żeby zostawili w portfelach, a nie wyciągali 700, co do odpoczynku także wolałabym, żeby decyzję zostawili paniom, które lepiej wiedzą od POPISU,czy pracować,czy nie.Cytat: ececylia w Maja 26, 2019, 21:07:47 pmPIS w tej kadencji mógł zrobić wszystko co chciał, ( póki jeszcze cokolwiek bez zgody UE może ) ma większość, ma prezydenta i co?Ale co konkretnie? Przez rok miał Rzeplińskiego, prezydentowi zachciało się być "wszystkich Polaków" a ekonomii nie czuje. To co? Rozpętać wojnę religijną? Pójść na wojnę ze światowym żydostwem? Jak nie wiedzą jak, to po co prą do władzy?Cytat: ececylia w Maja 26, 2019, 21:07:47 pmŁupią tylko Polaków bez opamiętania i nie mogę się nadziwić, że ci łupieni nadal na nich głosują.No to chyba żyje Pani w jakiejś równoległej (nie)rzeczywistości. Ma Pani na to jakieś dowody? Każdy dzień, kiedy idę do sklepu i za 100 zł co raz mniej mogę kupić.
Cytat: ececylia w Maja 26, 2019, 21:07:47 pmWolę być naiwna, niż głupia, Ja Pani nie obrażałem. Prawda boli? Cytat: ececylia w Maja 26, 2019, 21:07:47 pmbo jak nazwać kogoś kto po raz kolejny daje się wodzić za nos i wierzy w obietnice składane przed wyborami? Chyba myli Pani PO z PiS. Wnuczka 500+ nie dostała? Że dopiero teraz? To tylko się cieszyć, że rodzicom nieźle się powodzi. Panie wykonujące ciężkie prace mogą 7 lat wcześniej odpocząć albo zająć się rodziną. Nie mylę, bo ich nie da się pomylić, to jedna drużyna, tylko na pokaz starają się różnić. 500 wolałabym, żeby zostawili w portfelach, a nie wyciągali 700, co do odpoczynku także wolałabym, żeby decyzję zostawili paniom, które lepiej wiedzą od POPISU,czy pracować,czy nie.Cytat: ececylia w Maja 26, 2019, 21:07:47 pmPIS w tej kadencji mógł zrobić wszystko co chciał, ( póki jeszcze cokolwiek bez zgody UE może ) ma większość, ma prezydenta i co?Ale co konkretnie? Przez rok miał Rzeplińskiego, prezydentowi zachciało się być "wszystkich Polaków" a ekonomii nie czuje. To co? Rozpętać wojnę religijną? Pójść na wojnę ze światowym żydostwem? Jak nie wiedzą jak, to po co prą do władzy?Cytat: ececylia w Maja 26, 2019, 21:07:47 pmŁupią tylko Polaków bez opamiętania i nie mogę się nadziwić, że ci łupieni nadal na nich głosują.No to chyba żyje Pani w jakiejś równoległej (nie)rzeczywistości. Ma Pani na to jakieś dowody?
Wolę być naiwna, niż głupia,
bo jak nazwać kogoś kto po raz kolejny daje się wodzić za nos i wierzy w obietnice składane przed wyborami?
PIS w tej kadencji mógł zrobić wszystko co chciał, ( póki jeszcze cokolwiek bez zgody UE może ) ma większość, ma prezydenta i co?
Łupią tylko Polaków bez opamiętania i nie mogę się nadziwić, że ci łupieni nadal na nich głosują.
. A o inflacji Pani słyszała?
A o inflacji Pani słyszała?
Ciekawe, całą ostatnią kadencję był niejaki R. J. Iwaszkiewicz. I co on zrobił? Ano zrobił wielkie NIC. Nawet podobno nie płacił tym, których zatrudniał.
Moich kopalń nikt nie zamknie. Właśnie budują dwie nowe. 😊
W/g wyników ogłoszonych dziś rano Konfederacja poza PE. Dopiero teraz prawdziwy test przed nimi! Czy dotrwają do wyborów jesiennych.