No tak, Konfederacja to rybaki z Galilei Tylko jak to jest że tacy wielcy katolicy Tradycji są, a głosują na Korwina publicznego cudzołożnika. Do tego o ile katolicy są nie wszyscy świadomi tego co robią, to przecież super ultra katolik pan Braun jest świadomy a wchodzi w spółkę z gorszycielem publicznym. A na ustach tylko antyPIS i antyŻyd i na tym wózku jadą. http://www.fronda.pl/a/wszystkie-zony-korwina%2C127286.html
. No tak, Konfederacja to rybaki z Galilei Tylko jak to jest że tacy wielcy katolicy Tradycji są, a głosują na Korwina publicznego cudzołożnika. Do tego o ile katolicy są nie wszyscy świadomi tego co robią, to przecież super ultra katolik pan Braun jest świadomy a wchodzi w spółkę z gorszycielem publicznym. A na ustach tylko antyPIS i antyŻyd i na tym wózku jadą.
Zaufanie budzą: Braun, Bosak, Winnicki. I zawsze będą rozgrywani...
Cytat: etratio w Maja 24, 2019, 20:50:03 pmZaufanie budzą: Braun, Bosak, Winnicki. I zawsze będą rozgrywani...Nie wiem, czyje zaufanie budzą panowie Bosak i Winnicki. Jeśli budzą Pańskie zaufanie to myślę, że mało Pan o nich wie, a jeśli wie Pan o nich dużo więcej niż przeciętny zjadacz chleba, głosujący na nich i oddaje Pan na nich głos, to nie budzi Pan mojego zaufania do Pana.
Cytuj. No tak, Konfederacja to rybaki z Galilei Tylko jak to jest że tacy wielcy katolicy Tradycji są, a głosują na Korwina publicznego cudzołożnika. Do tego o ile katolicy są nie wszyscy świadomi tego co robią, to przecież super ultra katolik pan Braun jest świadomy a wchodzi w spółkę z gorszycielem publicznym. A na ustach tylko antyPIS i antyŻyd i na tym wózku jadą. Co cesarskie cesarzowi... guzik mnie interesuje ile żon miał Korwin. Ma bronic narodowego, spolecznego interesu.Bardziej mnie interesuje ile córek ma np. proboszcz.Wolę Korwina niż ultra poboznego debila i popaprańca premiera.PSDelegacja Izraelska ktora PiS dumnie odmowil ...przyjechala do Polin i spotkala sie z wiceministrami Premiera i prezydenta reprezentowal Daniels.https://kresy.pl/wydarzenia/tajne-spotkanie-delegacji-izraelskiej-z-przedstawicielami-rzadu-pis-w-osrodku-abw-konfederacja-sklada-interpelacje-video/
Cytat: szkielet w Maja 24, 2019, 21:02:28 pmCytat: etratio w Maja 24, 2019, 20:50:03 pmZaufanie budzą: Braun, Bosak, Winnicki. I zawsze będą rozgrywani...Nie wiem, czyje zaufanie budzą panowie Bosak i Winnicki. Jeśli budzą Pańskie zaufanie to myślę, że mało Pan o nich wie, a jeśli wie Pan o nich dużo więcej niż przeciętny zjadacz chleba, głosujący na nich i oddaje Pan na nich głos, to nie budzi Pan mojego zaufania do Pana.Wiem, tyle ile słyszę i widzę. Nie znam ich grzechów na spowiedzi - i nie chciałbym znać.Zna Pan wśród polityków lepsze kandydatury? By NAS Polaków reprezentowali?
Zagłosuję na Konfederację...
To było ogólne stwierdzenie, ponieważ sam Pan wie, że na Konfederację jako taką nie da się oddać głosu.
Jasne, ale Pani wie, na kogo będzie Pani głosowała, czy tylko wie Pani, że będzie Pani głosowała na pozycję 1 z listy?
Cytat: ececylia w Maja 24, 2019, 21:45:24 pmTo było ogólne stwierdzenie, ponieważ sam Pan wie, że na Konfederację jako taką nie da się oddać głosu.Słuszna uwaga, to konglomerat, wolałbym byt bardziej samoistny.Pan szkielet zafiksował się na "Pana Senatora Rafała Ślusarza"Nie znam, może i zacny człowiek, ale sklonować się go nie da...Kramek, prawicowość... Hmm.Bóg, Honor, Ojczyzna! Wystarczy Panu?Pisiory: Demokracja! Jest różnica.