Zagłosuję na Konfederację, bo chcę, żeby moje dzieci i wnuki ( na razie jedna wnuczka ) mogły godnie i w miarę bezpiecznie żyć w Polsce. POPIS jedynie zmienia swoje miejsca z ław rządzących na opozycję, a wszystkie ich obietnice mają odwrotny od deklaracji skutek i młodzi zamiast wracać do kraju dalej z niego uciekają.
Cytat: etratio w Maja 24, 2019, 21:49:19 pmCytat: ececylia w Maja 24, 2019, 21:45:24 pmTo było ogólne stwierdzenie, ponieważ sam Pan wie, że na Konfederację jako taką nie da się oddać głosu.Słuszna uwaga, to konglomerat, wolałbym byt bardziej samoistny.Pan szkielet zafiksował się na "Pana Senatora Rafała Ślusarza"Nie znam, może i zacny człowiek, ale sklonować się go nie da...Kramek, prawicowość... Hmm.Bóg, Honor, Ojczyzna! Wystarczy Panu?Pisiory: Demokracja! Jest różnica.No tak myślałem. Gówno Pan wie i jak zwykle pojawia się myślenie typowego wyborcy. Dlaczego głosujesz na .... no bo ponieważ.Jest może mnóstwo innych rzeczy, które łączą Kramka z niektórymi przedstawicielami Konfederacji, niekoniecznie B.H.O., chociaż, niektórzy też tym hasłem wycierali sobie gębę, a robili całkiem coś innego.
Cytat: ececylia w Maja 24, 2019, 21:45:24 pmTo było ogólne stwierdzenie, ponieważ sam Pan wie, że na Konfederację jako taką nie da się oddać głosu.Słuszna uwaga, to konglomerat, wolałbym byt bardziej samoistny.Pan szkielet zafiksował się na "Pana Senatora Rafała Ślusarza"Nie znam, może i zacny człowiek, ale sklonować się go nie da...Kramek, prawicowość... Hmm.Bóg, Honor, Ojczyzna! Wystarczy Panu?Pisiory: Demokracja! Jest różnica.
To było ogólne stwierdzenie, ponieważ sam Pan wie, że na Konfederację jako taką nie da się oddać głosu.
. Gówno Pan wie
....niektórzy też tym hasłem wycierali sobie gębę, a robili całkiem coś innego.
Cytat: szkielet w Maja 24, 2019, 21:56:04 pmCytuj ....niektórzy też tym hasłem wycierali sobie gębę, a robili całkiem coś innego.Natomiast w POPISie każda deklaracja została spełniona. Szkoda dalej pisać.
Jakbym rozmawiał z wyborcami PO.
Cytat: szkielet w Maja 24, 2019, 22:10:06 pm Jakbym rozmawiał z wyborcami PO.A z Panem się gada jak z wyborcą PIS. I co?
No panie rysiu, jestem pełen podziwu dla Pańskiej logiki z tym Korwinem. Więcej tak myślących jak Pan i w następnych wyborach Smiszki i Biedrony nawet nie będą musiały robić kampanii. Wystarczy że raz jeden drugiego wyryćka publicznie i wygraną mają w kieszeni. No i będą stać na straży polskich narodowych i społecznych interesów.
Konfederacja = Bóg, Honor, Ojczyzna!Pisiory: Demokracja! Jest różnica.
Ryli? To niech mnie Pan stary kontra oświeci, gdzie użyłem choć raz określenia PiS jako tego ugrupowania na które głosuję? Czy stary kontra umie czytać, czy nie umie?
Tytuł wątka jest "Mój kandydat", nikt z Państwa oprócz Pana Janka nie napisał na kogo odda swój głos. Tylko Konfederacja. Śmieszne to jest. Jakbym rozmawiał z wyborcami PO.