Komentarz własny: Facet niewątpliwie jest religijny i jest gorliwy względem wyznawanego swojego boga lucyfera, szatana i belzebuba. Z pewnością, dla niego, religia ta jest doświadczalnie objawiona i jest uzasadniona logicznie w środowisku, w którym żyje i jest ugruntowana przez liczne doświadczenia i sprawowane rytuały. Talmud natomiast, jest zbędny całkowicie, dla Dzieci Światłości, Boga Ojca i Syna i Ducha Świętego. Jednakże Bóg jest tylko Jeden w Trzech Bożych Osobach i nigdy nie było i nie będzie, i nie może być innego. Pod względem logicznym takie zachowanie jest całkowicie uzasadnione i musi być jawne, choćby jako satyra. Ten film jest drogowskazem dla światowych sił. Taki jest program NWO. Tak samo, jest sensowne ekonomiczne, produkowanie leków oszczędzających jądro choroby. Z pewnością nie opłaca się produkcja pigułki, która po jednokrotnym zażyciu uzdrawia organizm i kiedy to, nie trzeba kupować całego opakowania z 30-ma tabletkami. Albo kryterium Boga, albo kryterium zysku materialnego. W demokracji mam prawo być idiotą, i co do tego powyższemu "oświeconemu" Foilwave -Zaszczepiaj się pan za mnie i to najlepiej codziennie. Komentarz >Foilwave< pod filmem pochodzi od cenzury, jest wstawiony przymusowo i przedstawia służbową opinię niewidzialnego sponsora bez twarzy i nazwiska. Nie pytałem o zdanie i chcę być wolny od widocznej sugestii. Do odkrycia nie widocznej sugestii niestety potrzebna jest specjalistyczna wiedza i dużo sprzętu, lepiej zaś wtedy mieć mieć kogoś od Boga z darem rozeznania.
Anna M pisze: ....ale jak się zarzuca innym, to należy spojrzeć również krytycznie na ks. Natanka.
Laudetur Jezus Chrystus et virginis Maryja !CytujAnna M pisze: ....ale jak się zarzuca innym, to należy spojrzeć również krytycznie na ks. Natanka.A po czemu