(...) Dzięki kłamstwom, manipulacjom, bredniom wygadywamym przez Ojca Dyrektora , (...)
Tak, też miałem okazję słuchać tego fragmentu katechezy (po telefonie słuchacza o słowach wypowiadanych przez kapłana "Corpus DNIC custodiat animam tuam..."). Ojciec dyrektor mówił coś w stylu: "Chodzi o Msze trydencka...ja to traktuje jak inny obrzadek."
Lepiej by się słuchacz zapytał o. Tadeusza kiedy transmisja będzie
Tak, pozwolili mu stanąć do zdjęcia. Na pewno Trump, rodzina królewska, Macron i inni światowi przywódcy z uwagą wysłuchali karcących pouczeń Męża Stanu Mateusza Morawieckiego, wielkiego odkrycia Jarosława Kaczyńskiego, niedawnego doradcy Donalda Tuska, który spiskował w zabiciu brata Jarosława Kaczyńskiego. Teraz już wszyscy wiedzą o roli Polski, tylko polskojęzyczne media milczą na ten temat złośliwie. Nikt już nigdy nie powie o polskich obozach zagłady.
Na świecie dalej będą mówić o polskich obozach zagłady, o polskim faszyzmie i antysemityzmie oraz kolaboracji z Hitlerem. Morawiecki, jak i cały PiS, już dawno okazję na stawianie akcentów w owych kwestiach przespał, a raczej celowo przemilczał, bo to mentalne miernoty, karierowicze i kundle. Stali cicho, gdy Pompeo nas obrażał, a klaskali, gdy znacznie gorzej robiła to Azari. To, że ten podstawiony bankster-wieszak stanie do zdjęcia niczego tu nie zmieni.
Po prostu patrzę bardziej krytycznie niż Pan.
Brak alternatyw nie implikuje konieczności błędu. Alternatywę zresztą obrałem jako jedyny realny wpływ na kastę rządzącą. Jak mniemam, jest Pan skazany na popieranie PiSu za wszelką cenę. Ja nie.
Alternatywę zresztą obrałem jako jedyny realny wpływ na kastę rządzącą.
Cytat: jwk w Czerwca 08, 2019, 12:53:12 pmCytat: Pięknowłosy w Czerwca 08, 2019, 12:43:13 pmPo prostu patrzę bardziej krytycznie niż Pan.Po prostu jestem Polakiem --- realistą zaś Pan nie jest w stanie zaprezentować żadnej realistycznej alternatywy.Brak alternatyw nie implikuje konieczności błędu. Alternatywę zresztą obrałem jako jedyny realny wpływ na kastę rządzącą. Jak mniemam, jest Pan skazany na popieranie PiSu za wszelką cenę. Ja nie.
Cytat: Pięknowłosy w Czerwca 08, 2019, 12:43:13 pmPo prostu patrzę bardziej krytycznie niż Pan.Po prostu jestem Polakiem --- realistą zaś Pan nie jest w stanie zaprezentować żadnej realistycznej alternatywy.
Już o tym pisałem, że głosowałem na Konfederację. Cierpi Pan na wyraźnie ubytki w uwadze lub pamięci.
Wiemy po analizie sondażowych trucków (codziennych pomiarów w końcówce eurokampanii) kiedy miał miejsce szczyt notowań @KONFEDERACJA_. Otóż było to tuż przed "myckowaniem" @KonradBerkowicz.
No przejmuje się Pan, w końcu wyznaje Pan Jarosława jako Pierwszego Arcypolaka.
I co to kogo obchodzi? Pan naprawdę nie rozumie, że można nie postrzegać polityki w ujęciu sekciarskim jak Pan?