Jest Pan w mylnym błędzie
Niech Pan sobie włączy lepiej TVP, narwana pisowska pacynko z knajackim językiem i retoryką szura.Pozdrawiam serdecznie.
Może to już ktoś wcześniej napisał, ale kilka razy zdarzyło mi się posłuchać serwisu informacyjnego RM. Byłem zaskoczony in plus: sporo wiadomości i do tego przedstawionych obiektywnie.To tyczy się również wiadomości telewizyjnych w Trwam. I tak jak wieści TVP ogląda się z bólem zębów, to w Trwamie wszystko trzyma poziom i mimo pewnego paździerza technicznego nie obraża inteligencji widzów.
Cytat: Sindarin w Sierpnia 06, 2019, 23:28:59 pmMoże to już ktoś wcześniej napisał, ale kilka razy zdarzyło mi się posłuchać serwisu informacyjnego RM. Byłem zaskoczony in plus: sporo wiadomości i do tego przedstawionych obiektywnie.To tyczy się również wiadomości telewizyjnych w Trwam. I tak jak wieści TVP ogląda się z bólem zębów, to w Trwamie wszystko trzyma poziom i mimo pewnego paździerza technicznego nie obraża inteligencji widzów.Bo człowiek "yntelygentny" opinie swoje co rano weryfikuje z "mediami opiniotfurczymi" w rodzaju GieWu i TeFałEnu a my prostaczkowie polegamy na zdrowym rozsądku, którym nas Pan Bóg obdarzył.
Mike Church stoi za nim.
Program ten przeważnie składa się z arii śpiewanych w hołdzie kurtyzanom.