Już wcześniejsza decyzja o wyborze Gdyni jest trudniejsza do zrozumienia.
Cytat: Drobny w Czerwca 25, 2015, 09:32:50 am Już wcześniejsza decyzja o wyborze Gdyni jest trudniejsza do zrozumienia.Pan to chyba nowy w FSSPX? Gdynia miała być bazą wypadową na Europę Północno-Wsch., w tym Estonię. Była tam grupa pobożnych pastorów odmawiających różaniec i w związku z tym rokująca...
Przeoraty są w Kownie i estońskiej Rydze,
A Polska była "opanowana" przez Niemca, a czy któregoś narodu nie cierpi się tutaj bardziej?
a bez sensu zgadywać i analizować swoje podejrzenia.
Cytat: BMK w Czerwca 25, 2015, 14:42:41 pmPrzeoraty są w Kownie i estońskiej Rydze, Ryga jest stolicą Łotwy a nie Estonii.
Cytat: animus60 w Czerwca 25, 2015, 14:45:55 pmCytat: BMK w Czerwca 25, 2015, 14:42:41 pmPrzeoraty są w Kownie i estońskiej Rydze, Ryga jest stolicą Łotwy a nie Estonii.Pardon mój błąd. W każdym razie Inflanty mają przeoraty.
Krótko - przez to uwarunkowanie kaplicowe słabnie moja wiara. Słabnie tez zainteresowani do tego forum i całej sprawy. A może to tylko chwilowy kryzys?
Cytat: Fideliss w Czerwca 25, 2015, 21:31:58 pmKrótko - przez to uwarunkowanie kaplicowe słabnie moja wiara. Słabnie tez zainteresowani do tego forum i całej sprawy. A może to tylko chwilowy kryzys?Co w zamian?
Cytat: animus60 w Czerwca 25, 2015, 21:34:48 pmCytat: Fideliss w Czerwca 25, 2015, 21:31:58 pmKrótko - przez to uwarunkowanie kaplicowe słabnie moja wiara. Słabnie tez zainteresowani do tego forum i całej sprawy. A może to tylko chwilowy kryzys?Co w zamian?Gratuluję. Zadał mi pan bardzo ciekawe i istotne pytanie. Co w zamian? Nie wiem. Zbaraniałem. Muszę to przemyśleć. Co w zamian? A może nic w zamian i . . . . święty spokój. Oj pogadalibyśmy sobie w realu . . . . przy piwku i fajce.
Jasne. Jestem łodzianinem, możemy się umówić na pogawędkę. [/i]