Oj, Drogi ks. pauluss, ostrożnie, bo idol wpływowy jest. I do święceń nie dojdzie...
Zacząłbym od stwierdzenia, że to akt głupoty
Jak mnie ktos "podkabluje"... Chyba sobie zaknebluje usta i zawiaze rece, abym nie mogl pisac... Buzia na kłódkę
CytujJak mnie ktos "podkabluje"... Chyba sobie zaknebluje usta i zawiaze rece, abym nie mogl pisac... Buzia na kłódkę...teraz to już za późno. Słyszałem, że po nr. IP można dojść ...
Nie wiem czy ktoś się z tym spotkał, ale ja się spotkałem że co poniektórzy opatrzyli kard. Dziwisza ksywką Buldog. Nie jest to mój wyraz szacunku do stanu duchownego bo ta ksywka z tego stanu się wywodzi.
Eeeee tam, ja nie napisalem, kto tak powiedzial. A IP nikt nie bedzie sprawdzal...
Cytat: pauluss w Lutego 24, 2009, 21:46:19 pmEeeee tam, ja nie napisalem, kto tak powiedzial. A IP nikt nie bedzie sprawdzal... He, he, he - a łączy się ksiądz przez serwer proxy?
Byłem dzisiaj na występach o.Sierańskiego i jego gitarzystki.Problem polega na tym,że happening ów odbył się podczas mszy św.i miał być rekolekcjami.Chociaż był to NOM,to wyszedłem wstrząśnięty i zmieszany.Ojciec zagroził,że będzie ciąg dalszy.Na pewno beze mnie.Jeżeli mnie pamięć nie myli nazwisko ojca pojawiło się na starym forum,ale nie pamiętam kontekstu.Mogę prosić Państwa o odświeżenie pamięci?Jeżeli ktoś z Państwa mieszka w Wałczu to ostrzegam:jest to następny adres tournee o.Sierańskiego.