|
rysio
|
 |
« Odpowiedz #1 dnia: Stycznia 13, 2015, 11:54:09 am » |
|
Dobra wiadomość dla zwolenników Benedykta XVI : il carnevale e non finito ! Ma Pani może zbliżenie tego "aniołka Franciszkowego"? Chciałem zobaczyć z bliska jak uszyto skrzydła  .
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 13, 2015, 12:10:36 pm wysłana przez rysio »
|
|
"I w mordobiciu musi być umiarkowanie"* * Dzielny wojak Szwejk.
|
|
|
jwk
|
 |
« Odpowiedz #2 dnia: Stycznia 13, 2015, 13:25:31 pm » |
|
Ma Pani może zbliżenie tego "aniołka Franciszkowego"? Chciałem zobaczyć z bliska jak uszyto skrzydła . Trochę pomyślunku połączonego z samodzielnością. Szóste zdjęcie po tym reprodukowanym.
|
|
|
|
Zamiast zajmować się całą rzeszą katolików, którzy nie chodzą w ogóle do kościoła, Watykan uderza w tych, którzy są na Mszy świętej w każdą niedzielę.
|
|
|
Anna M
|
 |
« Odpowiedz #3 dnia: Stycznia 13, 2015, 13:48:56 pm » |
|
Ja to mam nadzieję, że taki karnawał się kiedyś skończy; "Nie łudźcie się: Bóg nie dozwoli z siebie szydzić!" (Ga 6,7)
|
|
|
|
|
|
|
|
Krusejder
|
 |
« Odpowiedz #5 dnia: Stycznia 13, 2015, 14:16:54 pm » |
|
Znowu jesteśmy w tyle :/
|
|
|
|
|
|
|
Anna M
|
 |
« Odpowiedz #6 dnia: Stycznia 13, 2015, 15:00:31 pm » |
|
Oj tam, oj tam p. rysio ludzie się cieszą, że jest papiez z ich kraju i się staraja jak mogą z tą "ewangelizacją", a w Polsce jak był papiez Polak to się nie cieszyli? Nie było tak karnawałowo, ale ile pomików postawili, etc ....
|
|
|
|
|
|
|
|
jwk
|
 |
« Odpowiedz #8 dnia: Stycznia 13, 2015, 18:32:40 pm » |
|
Boska Paula gwiazdorzyła tu:http://mszapiaseczno.blogspot.com/2011/03/koscio-czy-burdel.html
Najpierw dowala pan proboszczowi i biskupowi a potem się pan dziwi  ...
|
|
|
|
Zamiast zajmować się całą rzeszą katolików, którzy nie chodzą w ogóle do kościoła, Watykan uderza w tych, którzy są na Mszy świętej w każdą niedzielę.
|
|
|
Regiomontanus
|
 |
« Odpowiedz #9 dnia: Stycznia 13, 2015, 23:01:50 pm » |
|
Dlatego obawiam się o ŚDM 2016 w Krakowie. Czy nasze neonki doszlusują do poziomu katoliczek z Ara Yevi samba school? Co robić? Czas ucieka - młodzież czeka.
W Krakowie istnieje szkoła tańca na rurze, więc może by się zgodzili coś zorganizować?
|
|
|
|
Certe, adveniente die judicii, non quaeretur a nobis quid legerimus, sed quid fecerimus.
|
|
|
lspp
*NOWICJUSZ*
adept

|
 |
« Odpowiedz #10 dnia: Stycznia 14, 2015, 16:16:13 pm » |
|
Dajcie sobie Panowie spokój z neonami. Krytyka - OK, szydzenie i naśmiewanie się - zdecydowanie nieOK.
|
|
|
|
|
|
|
rysio
|
 |
« Odpowiedz #11 dnia: Stycznia 14, 2015, 17:26:33 pm » |
|
Dajcie sobie Panowie spokój z neonami. Krytyka - OK, szydzenie i naśmiewanie się - zdecydowanie nieOK.
Krytyka - nie ma sensu, wszystko o neonach już zostało powiedziane. Kontynuowanie tematu to grzech nieczystości. Szydzenie - powinno być zabronione. Naśmiewanie się - jest OK. Zdjęcia jakie zalinkowała p. Anna są tak niewiarygodne, że aż smieszne. To skrzyżowanie stalinowskiego kultu jednostki z brazylijskim seksapilem. Życie przerosło kabaret. http://youtu.be/9Wex4DZ3pLM
|
|
|
|
|
|
|
lspp
*NOWICJUSZ*
adept

|
 |
« Odpowiedz #12 dnia: Stycznia 14, 2015, 21:25:46 pm » |
|
Chodziło mi o te tańce na rurze czy krótsze spódnice. Takie żarty o (edit lingwistyczny) niewiastach pozostają niesmaczne, nawet jeśli chodzi o neonki.
|
|
« Ostatnia zmiana: Stycznia 21, 2015, 01:02:55 am wysłana przez lspp »
|
|
|
|
|
rysio
|
 |
« Odpowiedz #13 dnia: Stycznia 14, 2015, 21:36:21 pm » |
|
Chodziło mi o te tańce na rurze czy krótsze spódnice. Takie żarty o kobietach pozostają niesmaczne, nawet jeśli chodzi o neonki. Dominikanie w Metzu już dziewczyny go-go na rurach na novusa zapraszali. To nie żarty ale rzeczywistość. http://mszapiaseczno.blogspot.com/2013/03/habemus-papam.html#morespóźnione łzy
|
|
|
|
|
|
|
|