Laudetur Iesus Christus et Maria semper Virgo!Sedewakantyści z Polski północno-wschodniej - proszę o kontakt przez wiadomość prywatną. Dziękuję.
. Chyba potrzeba założyć jakieś sede-forum, bo nie słyszałem, by w polskiej mowie takowe istniało
Cytat: ath1995 w Maja 27, 2014, 22:30:37 pm. Chyba potrzeba założyć jakieś sede-forum, bo nie słyszałem, by w polskiej mowie takowe istniało Jak tylko Pan założy, proszę powiadomić. Bardzo mnie temat Sede interesuje. Poważnie.
sedevacante.fora.plna razie puste, ale może kiedyś się coś zapełni
Cytat: ath1995 w Maja 28, 2014, 09:03:25 amsedevacante.fora.plna razie puste, ale może kiedyś się coś zapełni Jeszcze trochę Szanowny Panie, a forum krzyż może się stać takim forum... cóż nie będzie to dla mnie żadnym szokiem.
Cytat: Jean Raspail w Maja 28, 2014, 10:00:25 amCytat: ath1995 w Maja 28, 2014, 09:03:25 amsedevacante.fora.plna razie puste, ale może kiedyś się coś zapełni Jeszcze trochę Szanowny Panie, a forum krzyż może się stać takim forum... cóż nie będzie to dla mnie żadnym szokiem.W sensie, że pustym, czy w sensie, że sedeckim?
Jeszcze trochę Szanowny Panie, a forum krzyż może się stać takim forum... cóż nie będzie to dla mnie żadnym szokiem.