Informacje z 1 ręki. Jak Kościół i Zakon nie zamiecie pod dywan to pewnie wypłynie i zaczną się ataki. Nie tylko podejrzenie ( od podejrzenia do udowodnienia i osądzenia droga daleka) o pedalstwo ale póki co podejrzenie o dwuznaczne teksty do 8-10-latki.Już wolałbym żeby tacy księża poszliby do agencji.
2 czcigodnych w miejscu publicznym składało dwuznaczne propozycje dziewczynce. To akurat dla mnie jest już pedofiia. Poza ciąży już na owych 2 duchownych poważne podejrzenie o pedalstwo. Ciekawi mnie czy przełożeni będą chcieli uczciwie sprawę wyjaśnić czy przeniesienie na inną placówkę.Te zboczenia dotyczą wszystkich grup i to nawet bardziej ale na Kościół jest wielka nagonka.
To pedały zaczepiają dziewczynki?
Pedały zaczepiają dziewczynki. To całkiem możliwe, sam widziałem. Zaczepiają o kostki u stóp zwłaszcza gdy łańcuch jest luźny i nie ma osłony i dziewczynce nóżka się osuwa. Już prościej wytłumaczyć się nie da.
W sprawie Wesołowskiego najbardziej zastanawia możliwość osiągnięcia przez aktywnego pedofila tak wysokich stanowisk w Kościele Katolickim.
(...) biorąc pod uwagę, na podstawie głosowań na wiadomym synodzie, że blisko 67% hierarchii to wrogowie Kościoła Świętego dla których jest na rękę promowanie osób na które mają haki i będą im posłuszne a w końcu zasilą szeregi ich frakcji.