Zamiast bić pianę p. FB mógłby przełozyć na polski
Dlatego odrzucenie porozumienia jest obecnie przedstawiane przez zwolenników bp. F jako przejście na sedewakantyzm. Choć jak pamiętamy jeszcze pół roku temu "brak pieczątki watykańskiej" w niczym nie przeszkadzał np. p. F.Blaudi.
Caly czas nie jestem w stanie zrozumiec dlaczego absolutny zakaz utrzymywania stosunkow z papiezem i z Rzymem wyrasta na pierwsza prawde wiary. Jakos nikt mnie nie chce oswiecic w tym temacie.
Pomijam juz to, ze pierwsze jest bzdura.
Cytat: rysio w Września 20, 2012, 16:04:43 pmZamiast bić pianę p. FB mógłby przełozyć na polski Podawalem kiedys moja stawke godzinowa. Chyba, ze zalezy na takim "tlumaczeniu", jak linkowane tu blogi.Cytat: rysio w Września 20, 2012, 16:04:43 pmDlatego odrzucenie porozumienia jest obecnie przedstawiane przez zwolenników bp. F jako przejście na sedewakantyzm. Choć jak pamiętamy jeszcze pół roku temu "brak pieczątki watykańskiej" w niczym nie przeszkadzał np. p. F.Blaudi.Nie widze zwiazku miedzy dwoma zdaniami. Pomijam juz to, ze pierwsze jest bzdura.Caly czas nie jestem w stanie zrozumiec dlaczego absolutny zakaz utrzymywania stosunkow z papiezem i z Rzymem wyrasta na pierwsza prawde wiary. Jakos nikt mnie nie chce oswiecic w tym temacie.