TIR, który najechał na samochód księdza wyraźnie celował w bok kierowcy samochodu. Zabójstwa za pomocą samochodów ciężarowych są powszechną metodą używaną przez wszelakie służby.
@ br. Wojtek OP Z przykrością stwierdzam ,że brat przebywa aktualnie w pokrzywach nie zdajac sobie z tego sprawy. Przykre to bardzo..
Cytat: Robert w Sierpnia 25, 2012, 19:24:12 pm@ br. Wojtek OP Z przykrością stwierdzam ,że brat przebywa aktualnie w pokrzywach nie zdajac sobie z tego sprawy. Przykre to bardzo.. może Pan sprecyzować co ma pan na myśli pisząc "pokrzywy"?
głupota ludzka nie zna granic."
Cytat: Robert w Sierpnia 25, 2012, 19:38:54 pmgłupota ludzka nie zna granic." Br. Wojtek wkleił tylko artykuł z "Monitora Polskiego". Naprawdę nie można przekazywać tych pouczeń delikatniej ? Ludzi trzeba od razu od głupków wyzywać ? Braci zakonnych ? Też chce Pan stąd użytkowników wyganiać jak towarzysz Barcikowski, który stawiał się ponad moderację ?
Chciałem o bracie Wojtku napisać delikatnie ,ale samo ciśnie się na usta:" głupota ludzka nie zna granic."
ktoś nazbyt fantazjuje i nieważne czy pisze to ksiądz, brat zakonny , czy osoba świecka.
Jeśli ktoś w tym wątku puszczał wodze fantazji, to był to autor tego wpisu z "Monitora Polskiego".
albo ten: Według portal “Nowy Ekran” ks. Tadeusz Kiersztyn został zamordowany. Kierowcą “morderczego” tira był morderca europosła Filipa Adwenta i jego rodziny oraz kilku innych osób.
albo: Widać @Januszu , że zbliża się czas , kiedy padnie rozkaz “Tarcze do Słońca”. Ty wiesz o czym ja mówię." - wie ktoś co to za tarcze? o co chodzi?
Cytat: Robert w Sierpnia 25, 2012, 23:12:09 pmalbo: Widać @Januszu , że zbliża się czas , kiedy padnie rozkaz “Tarcze do Słońca”. Ty wiesz o czym ja mówię." - wie ktoś co to za tarcze? o co chodzi? No, ale dołożył Pan. Tylko nie bardzo wiadomo komu...
" MASONERIA DZIŚ ZAMORDOWAŁA KS. TADEUSZ KIERSZTYNA – MOJEGO PRZYJACIELA!!!!"albo ten: Według portal “Nowy Ekran” ks. Tadeusz Kiersztyn został zamordowany. Kierowcą “morderczego” tira był morderca europosła Filipa Adwenta i jego rodziny oraz kilku innych osób. Czy był to przypadek, że zginął Kapłan, który propagował idee intronizacji aby ocalić Polskę, Kapłan, który piętnował i ujawniał masonów. Wyrzucony z zakonu jezuitów, dziś w ramionach swego Mistrza."albo: Widać @Januszu , że zbliża się czas , kiedy padnie rozkaz “Tarcze do Słońca”. Ty wiesz o czym ja mówię." - wie ktoś co to za tarcze? o co chodzi?