MANIPULANT!!!OSZUST!!!KŁAMCA!!!
To jest po prostu chamstwo, a od kapłanów chamstwa nie oczekujemy.
Cytat: Bartek w Lutego 14, 2012, 10:03:25 amCytat: Michał Barcikowski w Lutego 13, 2012, 15:11:17 pmCzy jakakolwiek forma upomnienia spotkała też duchownego autora skandalicznych wpisów o krzyżu papieskim?Zdaniem Administracji, x. adaltare, wyrażając swoją opinię nt. feruli, nie złamał żadnego z punktów regulaminu Forum.Przynajmniej mamy jasność: Można lżyć papieży, świętych, z pogardą wypowiadać się o aktach magisterium a nie można przeciwko temu zaprotestować.Żenada.
Cytat: Michał Barcikowski w Lutego 13, 2012, 15:11:17 pmCzy jakakolwiek forma upomnienia spotkała też duchownego autora skandalicznych wpisów o krzyżu papieskim?Zdaniem Administracji, x. adaltare, wyrażając swoją opinię nt. feruli, nie złamał żadnego z punktów regulaminu Forum.
Czy jakakolwiek forma upomnienia spotkała też duchownego autora skandalicznych wpisów o krzyżu papieskim?
Dociekanie tego jest bez sensu i nie usprawiedliwia tego, kto odpowiedział na zaczepkę.
Zapewne jakby ow x. OFM skrytykowal wiadome Bractwo to bylby wpisany do liber chamorum i roniez po nim pojechano by niemilosiernie.
Cytat: kurak w Lutego 14, 2012, 12:48:42 pmCpostac przedstawiająca rzekomo Jezusa Chrystusa nie podobała. Koledze też odbiło?
Cpostac przedstawiająca rzekomo Jezusa Chrystusa nie podobała.
Nie dziwię się, że w którymś z rzędu wpisie nazwał sprawę po imieniu, bo ile w końcu można takich obelg wysłuchiwać,
Cytat: Michał Barcikowski w Lutego 14, 2012, 12:54:38 pmCytat: kurak w Lutego 14, 2012, 12:48:42 pmCpostac przedstawiająca rzekomo Jezusa Chrystusa nie podobała. Koledze też odbiło?Tak, odbija mi się za każdym razem jak Pana czytam.
Pan je też niczym nie popiera. Nie widze powodów dla których mam popierać stwierdzenie, że wydaje sie Panu, że Pańska wiedza upoważnia do atakowania i ustawiania kogokolwiek na tym forum. Pan w ogóle lubi zaklinać rzeczywistość zauważyłem. A za skórę zalazł Pan tu juz niejednej osobie. Więc Pan wybaczy, ale prosze sobie odpuścić przytyki i w moja stronę.. Niech Pan lepiej napisze jakiś kolejny "mądry" post atakujący np. jedyne "nieposłuszne" i wiadome Bractwo
Nie wiem, naprawde nie widzę tam postaci Jezusa Chrystusa. powykrzywiana ludzka postać.To, że wiemy, ze to Jezus Chrystus nie znaczy, ze można wywnioskować załóżmy nie wiedząc o tym. Chodzi mi tu akurat o logikę. Z tego co kojarzę ze studiów mówiono tam o tym, że skąd wiemy, że okragła pomarańczowa plama z ciemniejszą plamką na sobie to gnijąca pomarańcz? Ano właśnie z tego, że mamy wiedzę, że to pomarańcz. A dla osoby takiej wiedzy nie posiadającej bedzie zwykłą plamą.
Cytat: kurak w Lutego 15, 2012, 11:03:51 amNie wiem, naprawde nie widzę tam postaci Jezusa Chrystusa. powykrzywiana ludzka postać.To, że wiemy, ze to Jezus Chrystus nie znaczy, ze można wywnioskować załóżmy nie wiedząc o tym. Chodzi mi tu akurat o logikę. Z tego co kojarzę ze studiów mówiono tam o tym, że skąd wiemy, że okragła pomarańczowa plama z ciemniejszą plamką na sobie to gnijąca pomarańcz? Ano właśnie z tego, że mamy wiedzę, że to pomarańcz. A dla osoby takiej wiedzy nie posiadającej bedzie zwykłą plamą. To tak. Jak coś jest zwieńczeniem papieskiego pastorału to naprawdę trzeba sie mocno zastanawiać, czy przedstawia Jezusa czy szympansa.
Cytat: Michał Barcikowski w Lutego 15, 2012, 11:23:49 amCytat: kurak w Lutego 15, 2012, 11:03:51 amNie wiem, naprawde nie widzę tam postaci Jezusa Chrystusa. powykrzywiana ludzka postać.To, że wiemy, ze to Jezus Chrystus nie znaczy, ze można wywnioskować załóżmy nie wiedząc o tym. Chodzi mi tu akurat o logikę. Z tego co kojarzę ze studiów mówiono tam o tym, że skąd wiemy, że okragła pomarańczowa plama z ciemniejszą plamką na sobie to gnijąca pomarańcz? Ano właśnie z tego, że mamy wiedzę, że to pomarańcz. A dla osoby takiej wiedzy nie posiadającej bedzie zwykłą plamą. To tak. Jak coś jest zwieńczeniem papieskiego pastorału to naprawdę trzeba sie mocno zastanawiać, czy przedstawia Jezusa czy szympansa.Gdyby na przykład Aleksander VI używał takiego pastorału, to na pewno jego wrogowie oskarżyli go o satanizm.A przecież Paweł VI był gorzym papiezem od Aleksandra VI. Bardziej zaszkodził