Obraża p. Barcikowski, obrażał kiedyś p. Tomek, który sobie poszedł, po nim pałeczkę przejął, wygląda na to p. Kalistrat wiernie dotrzymując kroku p. Barcikowskiemu. A administracja nic. Za każdym razem, gdy to się dzieje. A powinna reagować, moim zdaniem, bardzo zdecydowanie. Ja śmiem wątpić, obserwując to zjawisko na tym forum od długiego czasu, że to forum jest katolickie. Czy katolik może obrażać kapłana? Atakować go? Z jakiegokolwiek powodu? Pytam poważnie i proszę administrację o odpowiedź, dlaczego takie rzeczy tutaj toleruje. Mam nadzieję, że innych forumowiczów również to ciekawi.
Nawet xx. wypowiadajac sie powinni liczyc sie z tem ze rowniez podlegaja krytyce. Nie robmy z nich swietych krow.
Cytat: Wewiór w Lutego 11, 2012, 18:12:03 pmObraża p. Barcikowski, obrażał kiedyś p. Tomek, który sobie poszedł, po nim pałeczkę przejął, wygląda na to p. Kalistrat wiernie dotrzymując kroku p. Barcikowskiemu. A administracja nic. Za każdym razem, gdy to się dzieje. A powinna reagować, moim zdaniem, bardzo zdecydowanie. Ja śmiem wątpić, obserwując to zjawisko na tym forum od długiego czasu, że to forum jest katolickie. Czy katolik może obrażać kapłana? Atakować go? Z jakiegokolwiek powodu? Pytam poważnie i proszę administrację o odpowiedź, dlaczego takie rzeczy tutaj toleruje. Mam nadzieję, że innych forumowiczów również to ciekawi.Nie jest prawdą, że administracja nie reaguje, że nie zareagowała na kontrowersyjne wpisy w wątku "Krzyż JP II". Rozważane były różne sposoby sankcji, ale czy ostateczny wybór (upomnienia na PW) był słuszny - trudno mi na razie ocenić. Na pewno obecna administracja jest mniej skora do banowania niż poprzednia. Moim zdaniem, na ile znam przywołanego Tomka, za jego rządów pan Kalistrat za swój wpis zostałby nagrodzony czasowym banem, bez mrugnięcia okiem. I pewnie też byłyby protesty.
Czy jakakolwiek forma upomnienia spotkała też duchownego autora skandalicznych wpisów o krzyżu papieskim?
Skandaliczne jak cholera te wpisy Ojca były
Ja śmiem wątpić, obserwując to zjawisko na tym forum od długiego czasu, że to forum jest katolickie. Czy katolik może obrażać kapłana? Atakować go? Z jakiegokolwiek powodu?
a czy katolik może obrażać katolika?
Cytat: Michał Barcikowski w Lutego 13, 2012, 15:11:17 pmCzy jakakolwiek forma upomnienia spotkała też duchownego autora skandalicznych wpisów o krzyżu papieskim?Zdaniem Administracji, x. adaltare, wyrażając swoją opinię nt. feruli, nie złamał żadnego z punktów regulaminu Forum.
Cpostac przedstawiająca rzekomo Jezusa Chrystusa nie podobała.