Mam nadzieję, że innych forumowiczów również to ciekawi.
Nie chcę nikogo bronić, ale tak jest praktycznie na każdym forum. Taka cecha wirtualnego światka - czego by człek nie powiedział prosto w twarz, to napisze, a i złośliwostkę jeszcze dołoży. Nie pomaga też to, że FK to w większości męskie towarzystwo.
Może najpierw pomyśleć i przemodlić to co chce się napisać.Czasami lepiej milczeć, wszak milczenie jest złotem. Nie chcę nikogo pouczać, ale ostatnio nieprzyjemnie jest na forum.
Cytat: animus60 w Lutego 11, 2012, 20:44:21 pm Może najpierw pomyśleć i przemodlić to co chce się napisać.Czasami lepiej milczeć, wszak milczenie jest złotem. Nie chcę nikogo pouczać, ale ostatnio nieprzyjemnie jest na forum.Ale pan walnal! Przeciez to jest forum dyskusyjne, a nie klasztor albo seminarium.Gdybysmy chcieli "przemodlic" kazdy pomysl na wpis, to mozna zamknac ten interes i isc na ryby, bo kazdy komantarz jest bez sensu w Obliczu...
Obraża p. Barcikowski,
Cytat: Wewiór w Lutego 11, 2012, 18:12:03 pmObraża p. Barcikowski, Nie bardzo rozumiem? Mam przeciwne wrażenie. Raczej broni, czasami dość ostro.
Cytat: Krusejder w Lutego 10, 2012, 20:08:24 pmJa też będe wdzięczny za okiełznanie skądinąd bardzo ciekawego i cennego usera, jakim jest p. Kalistrat. Przegina pałę już kolejny dzień Brak zgody. Ksiądz pozowlił sobie na wyjatkowo bezmyślne słowa a kol. Kallistrat po chrześcijańsku zwrócił mu na to uwagę. Ksiądz zamiast zastanowić się nad swoim jezykiem brnie nadal.
Ja też będe wdzięczny za okiełznanie skądinąd bardzo ciekawego i cennego usera, jakim jest p. Kalistrat. Przegina pałę już kolejny dzień