Cytat: Edi w Maja 14, 2009, 21:06:10 pmTutaj jest formum tradycjonalistyczne. Tradycjonalizm to nie tylko łacina, chorał i falbanki. To również pewne zasady relacji między ludzkich, odmienne od rozpowszechnionego dziś egalitaryzmu! Proszę to przyjąć do wiadomości, a to, że szeroki świat wprowadził spoufalanie się i brak dystansu, brak zewnętrznych oznak szacunku, to jego problem, nie każdy chce iść z tym nurtem, a woli płynąć pod prąd. Chce Pani rozmawiać z tradsami, świetnie, mnie to bardzo cieszy, ale tym wątkiem tylko psuje sobie Pani opinię uparcie odrzucając tutejsze zwyczaje, zapisane czy nie zapisane. Piszę to z przykrością, bo zamiast kontynuacji ciekawych rozmów może wyjść kłótnia bez perspektyw. I po co? Waćpana post, nieco mi wyjaśnił - ale Klarcia ma jednak swój sposób bycia, może nieco ekscentryczny, więc...Przy okazji, do jasnej choinki - wobec tego, jak na trydycjonalistycznym forum mogą błyszczeć kwiatki typu:Bolt - "Czasami dużo szczekam! ? Czy to też do tradycjonalizmu należy?Należało by się chyba na coś zdecydować.
Tutaj jest formum tradycjonalistyczne. Tradycjonalizm to nie tylko łacina, chorał i falbanki. To również pewne zasady relacji między ludzkich, odmienne od rozpowszechnionego dziś egalitaryzmu! Proszę to przyjąć do wiadomości, a to, że szeroki świat wprowadził spoufalanie się i brak dystansu, brak zewnętrznych oznak szacunku, to jego problem, nie każdy chce iść z tym nurtem, a woli płynąć pod prąd. Chce Pani rozmawiać z tradsami, świetnie, mnie to bardzo cieszy, ale tym wątkiem tylko psuje sobie Pani opinię uparcie odrzucając tutejsze zwyczaje, zapisane czy nie zapisane. Piszę to z przykrością, bo zamiast kontynuacji ciekawych rozmów może wyjść kłótnia bez perspektyw. I po co?
Pani zaś w swoich postach i charakterystyce samej siebie uprawia internetową prostytucje.
Zachowuje sie Pani jak 5-cio letnie dziecko, które szuka adoracji i poklasku.