Bałtyk najstraszniejszy bywa latem.
Nieraz dawałem jasno do zrozumienia, iż uważam takie sytuacje za wyraźnie niebezpieczne (m.in. przez porównywanie ich z tańcami d-m).
Cytat: Mirosław Salwowski w Grudnia 17, 2011, 20:01:09 pmNieraz dawałem jasno do zrozumienia, iż uważam takie sytuacje za wyraźnie niebezpieczne (m.in. przez porównywanie ich z tańcami d-m).Dlaczego zatem wprawdzie nie tańczysz, ale bywa, że nocujesz z obcymi niewiastami pod 1dachem ? Czy to nie kolejny dowód na kalizm ?
Poczas wakacji nad polskim morzem męczeństwo i uświęcenie bywa nieraz jedyną możliwą opcją.
a co za różnica, pokój czy mieszkanie ??
CytujPoczas wakacji nad polskim morzem męczeństwo i uświęcenie bywa nieraz jedyną możliwą opcją.A propos polskiego zimnego morza i dekoltów. W ramach męczeńskiego (było zimno i padało) pobytu nad polskim morzem, żona czytała książkę ks. Karola o roli kobiety. Z tego co pamiętam kobieta niezamężna, poszukująca swojej drugiej połowy, może a nawet powinna "pokazać się od najlepszej strony".
Cytat: Krusejder w Grudnia 17, 2011, 22:25:55 pma co za różnica, pokój czy mieszkanie ??Może różnica pomiędzy pokojem a mieszkaniem nie jest duża, ale już pomiędzy pokojem, a wielkim pałacem owszem. Ostatnią z sytuacji, w której przypominam sobie nocowanie pod jednym dachem z niewiastami było zaś właśnie nocowanie razem w jednym wielkim pałacu.
Cytat: rysio w Grudnia 17, 2011, 22:25:24 pmCytujPoczas wakacji nad polskim morzem męczeństwo i uświęcenie bywa nieraz jedyną możliwą opcją.A propos polskiego zimnego morza i dekoltów. W ramach męczeńskiego (było zimno i padało) pobytu nad polskim morzem, żona czytała książkę ks. Karola o roli kobiety. Z tego co pamiętam kobieta niezamężna, poszukująca swojej drugiej połowy, może a nawet powinna "pokazać się od najlepszej strony".Mam nadzieję, że nie interpretuje Pan tego wyrażenia jako eksponowania piersi, ud, pośladków czy też brzucha?
Mam nadzieję, że nie interpretuje Pan tego wyrażenia jako eksponowania piersi, ud, pośladków czy też brzucha?
To zależy co która panna ma najlepszego : jedna - długie nogi, druga - fajny mózg, inna - np.dobre serce ( wówczas chyba wskazany duży dekolt ?).
Cytat: Mirosław Salwowski w Grudnia 17, 2011, 22:31:43 pmCytat: Krusejder w Grudnia 17, 2011, 22:25:55 pma co za różnica, pokój czy mieszkanie ??Może różnica pomiędzy pokojem a mieszkaniem nie jest duża, ale już pomiędzy pokojem, a wielkim pałacem owszem. Ostatnią z sytuacji, w której przypominam sobie nocowanie pod jednym dachem z niewiastami było zaś właśnie nocowanie razem w jednym wielkim pałacu. Bez wątpienia mogło to stanowić okazję do grzechu...
Życie to jedna wielka okazja do grzechu. Nic tylko pojechać do Indii i dać się wysterelizować na koszt hinduskiego podatnika .