1. Wypuścić Pana Mirka z poczekalni.
Jesli prawda jest, ze pan Salwowski przetrzymywany jest w poczekalni, to pretensje nalezy kierowac do administratora forum, a pana Salwowskiego przeprosic.
warunkowo zgodziliśmy się, byle nie pisał poza poczekalnią.
Czy wszyscy moderatorzy zazdroscza panu Salwowskiemu pisania ksiazek ...
Napissal pan uzywajac liczby mnogiej.
Byla to wiec decyzja, ktora wymagala zgody wszystkich moderatorow.
Czy wszyscy moderatorzy zazdroscza panu Salwowskiemu pisania ksiazek, powaznego traktowania Boga i nie lubia go, bo szarpie ich sumienia?
Cytat: Krzysztof Kałębasiak w Grudnia 08, 2011, 20:59:14 pm Czy wszyscy moderatorzy zazdroscza panu Salwowskiemu pisania ksiazek ... Dobry żart, nie wystarczy pisać, trzeba mieć co pisać.
Nie. Ja ponieważ tfurczości p.Salwowskiego nie czytam - ni książkowej, ni internetowej - nie jestem wstanie moderować wątków z jego udziałem. A co do "poważnego traktowania Boga" -to niektórzy protestanci są (byli przynajmniej) w tym jeszcze lepsi niż p.Salwowski. Bo jego ciągoty do protestanckiego spojrzenia na moralność są dla tych, którzy śledzili jego działalność w internecie (ja przez pewien czas próbowałem) -oczywiste. Do tego dochodzi brak czegoś,co nazwał bym uczciwością w dyskusji (stosowanie pewnych chwytów i manipulacji, wybiórcze traktowanie źródeł, z pomijaniem niewygodnych itp.) - co sprawia, że tego nie da się brać na poważnie.
Ad 1 - nie zamierzamad 2 - nie zamierzam.
Cytat: jp7 w Grudnia 13, 2011, 15:32:17 pmAd 1 - nie zamierzamad 2 - nie zamierzam.Wiedziałem
I nie ma potrzeby. Nizam poswiecil sie cierpiac za milijony i przez to wszystko przebrnal, poczem rozjechal walcem, a na tym co zostalo zatanczyl w podkutych butach.