Cytat: Krusejder w Lipca 27, 2011, 13:12:52 pm Mówiłem Ci to kiedyś w 4 oczy, powtórzę dziś publicznie. Niestety, nie mam żadnych zasług w stopowaniu Twoich dążeń. Nie przypominam sobie, byśmy w 4 oczy omawiali akurat tą konkretną kwestię. Ty sam zaś na jednym z forów internetowych chwaliłeś się tym, iż to między innym dzięki Tobie mój akces to tych miejsc został odrzucony. Cytat: Krusejder w Lipca 27, 2011, 13:12:52 pmp.s. godzi się, abyś publicznie przeprosił x. Leszka Królikowskiego za swoje niecne pomówienia.Jakie pomówienie??? Ksiądz Leszek Królikowski NIGDY nie rozmawiał ze mną osobiście na temat okoliczności mej deklaracji o chęci wstąpienia do seminarium IBP - i to jest fakt. Nigdy też ks. Królikowski nie poprosił mnie bym odniósł się do opinii i zarzutów innych osób względem mnie w związku z tym akcesem - to jest też fakt. Ksiądz Leszek po prostu napisał, że po zasięgnięciu opinii innych osób na mój temat postanowił, iż przynajmniej na razie, nie jest czas, bym wstąpił do seminarium IBP.
Mówiłem Ci to kiedyś w 4 oczy, powtórzę dziś publicznie. Niestety, nie mam żadnych zasług w stopowaniu Twoich dążeń.
p.s. godzi się, abyś publicznie przeprosił x. Leszka Królikowskiego za swoje niecne pomówienia.
Cytat: Mirosław Salwowski w Lipca 27, 2011, 15:43:46 pmCytat: Krusejder w Lipca 27, 2011, 13:12:52 pm Mówiłem Ci to kiedyś w 4 oczy, powtórzę dziś publicznie. Niestety, nie mam żadnych zasług w stopowaniu Twoich dążeń. Nie przypominam sobie, byśmy w 4 oczy omawiali akurat tą konkretną kwestię. Ty sam zaś na jednym z forów internetowych chwaliłeś się tym, iż to między innym dzięki Tobie mój akces to tych miejsc został odrzucony. Cytat: Krusejder w Lipca 27, 2011, 13:12:52 pmp.s. godzi się, abyś publicznie przeprosił x. Leszka Królikowskiego za swoje niecne pomówienia.Jakie pomówienie??? Ksiądz Leszek Królikowski NIGDY nie rozmawiał ze mną osobiście na temat okoliczności mej deklaracji o chęci wstąpienia do seminarium IBP - i to jest fakt. Nigdy też ks. Królikowski nie poprosił mnie bym odniósł się do opinii i zarzutów innych osób względem mnie w związku z tym akcesem - to jest też fakt. Ksiądz Leszek po prostu napisał, że po zasięgnięciu opinii innych osób na mój temat postanowił, iż przynajmniej na razie, nie jest czas, bym wstąpił do seminarium IBP. Mnożysz pomówienia, tymczasem nie wiem, według jakich zasad IBP miałoby konsultować się z odrzucanymi kandydatami ?! Przecież znali Cię wystarczająco dobrze choćby z pielgrzymki FSSPX pod koniec lat 90tych XX wieku, kiedy to byłeś uprzejmy nie myć się przez cały ten czas. Wyczuli pismo nosem.
Moze w seminarium IDP po prostu juz maja profesora teologii moralnej i drugiego im nie potrzeba ?
Przecież znali Cię wystarczająco dobrze choćby z pielgrzymki FSSPX pod koniec lat 90tych XX wieku, kiedy to byłeś uprzejmy nie myć się przez cały ten czas. Wyczuli pismo nosem.
Mnożysz pomówienia, tymczasem nie wiem, według jakich zasad IBP miałoby konsultować się z odrzucanymi kandydatami ?! Przecież znali Cię wystarczająco dobrze choćby z pielgrzymki FSSPX pod koniec lat 90tych XX wieku, kiedy to byłeś uprzejmy nie myć się przez cały ten czas. Wyczuli pismo nosem.
@ MajorCiekawe, czy pan Salwowski nie lubi wszystkich kobiet, czy tylko tańczących i nieskromnie poubieranych?Publicystyka p. Salwowskiego jest mi znana, sporo wątków wydaje się być trochę przejaskrawionych, ale generalnie jakiś problem jest (dyskoteki, czy niezbyt skromny ubiór). Pan Salwowski dostałby spazmów, gdyby siedział koło pewnej dziewoji, obok której ja dziś siedziałam. Spódniczka długości (?) paska do spodni i bluzka również nieodpowiednia. Ale to na NOMie, na Tridentinie raczej żadna się nie odważy. I bdb!
@ MajorCiekawe, czy pan Salwowski nie lubi wszystkich kobiet, czy tylko tańczących i nieskromnie poubieranych?
Cytat: Koralina w Sierpnia 15, 2011, 11:24:19 am@ MajorCiekawe, czy pan Salwowski nie lubi wszystkich kobiet, czy tylko tańczących i nieskromnie poubieranych?Publicystyka p. Salwowskiego jest mi znana, sporo wątków wydaje się być trochę przejaskrawionych, ale generalnie jakiś problem jest (dyskoteki, czy niezbyt skromny ubiór). Pan Salwowski dostałby spazmów, gdyby siedział koło pewnej dziewoji, obok której ja dziś siedziałam. Spódniczka długości (?) paska do spodni i bluzka również nieodpowiednia. Ale to na NOMie, na Tridentinie raczej żadna się nie odważy. I bdb!No tak to akurat nie powinna się ubierać na żadną Mszę, nie tylko na Tridentinę, jako że wchodzi do świątyni.
Cytat: thomas12345 w Sierpnia 15, 2011, 12:02:50 pmCytat: Koralina w Sierpnia 15, 2011, 11:24:19 am@ MajorCiekawe, czy pan Salwowski nie lubi wszystkich kobiet, czy tylko tańczących i nieskromnie poubieranych?Publicystyka p. Salwowskiego jest mi znana, sporo wątków wydaje się być trochę przejaskrawionych, ale generalnie jakiś problem jest (dyskoteki, czy niezbyt skromny ubiór). Pan Salwowski dostałby spazmów, gdyby siedział koło pewnej dziewoji, obok której ja dziś siedziałam. Spódniczka długości (?) paska do spodni i bluzka również nieodpowiednia. Ale to na NOMie, na Tridentinie raczej żadna się nie odważy. I bdb!No tak to akurat nie powinna się ubierać na żadną Mszę, nie tylko na Tridentinę, jako że wchodzi do świątyni.A nie na Mszę to można się tak ubierać?