Mnie nie przeszkadzają ci "bolszewicy u władzy". Dziwni to "bolszewicy" co to w Mszach Św. uczestniczą, do Komunii przystępują . .
Georges Pompidou gdy był premierem Francji powiedział jakoś tak: "Odpieprzcie się od Francuzów, dajcie im żyć i pracować". Jakie to aktualne.
A czy ja tak twierdzę?
Re; Rysio;Po prostu nie widzę na chwilę obecną partii lepszej , chyba że pan mi takową wykaże.
Przystępowanie do Komunii nie stanowi jeszcze kwalifikacji do sprawowania rządu.Amerykę pan odkrył! A czy ja tak twierdzę?
Mnie nie przeszkadzają ci "bolszewicy u władzy". Dziwni to "bolszewicy" co to w Mszach Św. uczestniczą, do Komunii przystępują . . .
Napisał pan to co napisał; innych kwalifikacji do rządzenia poza uczestnictwem w Mszy św. pan nie wymienił.
Cytat: rysio w Marca 25, 2021, 16:30:01 pmNapisał pan to co napisał; innych kwalifikacji do rządzenia poza uczestnictwem w Mszy św. pan nie wymienił.Żałosne. Jak cała rysiaczkowczyzna.
O la, la! A to pana poniosło, panie Sindarin. Ostro. To my się bardzo różnimy. Różnimy się jak budowa genitaliów męskich i żeńskich. Ale jak mówią o tym zbereźni Francuzi - Vive la petite differance!. Mnie nie przeszkadzają ci "bolszewicy u władzy". Dziwni to "bolszewicy" co to w Mszach Św. uczestniczą, do Komunii przystępują . . . Nie widzę lepszej formacji, chyba że mnie pan pod tym względem oświeci.Pozdrawiam.