@MamaNo i gdzie tu zarzuty?
@mamaAlez prosze tlumaczyc i robic wyklad, bo ja nadal nic nie kumam...
Cytat: Jarod w Stycznia 22, 2011, 19:02:54 pm@mamaAlez prosze tlumaczyc i robic wyklad, bo ja nadal nic nie kumam... To nie mój problem że pan tak mało kumaty, zresztą w nie jednym wątku
Dlaczego zamiast wytłumaczyc usiłuje Pani Jaroda obrażać? Nie widzi Pani, że wypada to dość żałośnie? Podobnie jak próba uczynienia Sternikowi zarzutu z "opiekuna rodziny", wskazująca na całkowity brak wiedzy na temat tego kto to jest i jaka jest jego rola w tym modelu edukacji. Niech się Pani najpierw dowie o czym pisze, co nie jest trudne, kim jest opiekun można znaleźć na stronach Sternika albo w jednym z wywiadów z dyrektorami/nauczycielami albo nawet w ich filmikach reklamowych. To nie jest żaden sekret, oni się tym chwalą - i w sumie słusznie, bo to bardzo fajny element koncepcji edukacji spersonalizowanej.
Cytat: andy w Stycznia 23, 2011, 13:31:32 pmDlaczego zamiast wytłumaczyc usiłuje Pani Jaroda obrażać? Nie widzi Pani, że wypada to dość żałośnie? Podobnie jak próba uczynienia Sternikowi zarzutu z "opiekuna rodziny", wskazująca na całkowity brak wiedzy na temat tego kto to jest i jaka jest jego rola w tym modelu edukacji. Niech się Pani najpierw dowie o czym pisze, co nie jest trudne, kim jest opiekun można znaleźć na stronach Sternika albo w jednym z wywiadów z dyrektorami/nauczycielami albo nawet w ich filmikach reklamowych. To nie jest żaden sekret, oni się tym chwalą - i w sumie słusznie, bo to bardzo fajny element koncepcji edukacji spersonalizowanej.A pan znowu wchodzi między "wódkę i zakąskę?" - jak w przysłowiu? To nie do pana wypowiedź. Za adwokata pan tu robi? Pan ma za to tak ogromną wiedzę, to proszę tłumaczyć. Wcześniej w tym wątku było również pisane w temacie szkół OD, proszę wracać i czytać i trollować sobie dalej.