Dlaczego piszę o tym, w wątku o tabernakulum? Dlatego, że dotyczy to także p. Tosi. Otóż p. Tosia też została obrażona. Ponadto p. Tosia napisała , że oczekuje Mszy św. W KRR codziennej. P.Barcikowski zaraz zapytał „w którym garażu?”. Jestem w stanie udostępnić p. Tosi korespondencję mówiącą o tym , ze nadzieje na coniedzielną celebrację w Brwinowie mają podstawę i były przedmiotem rozmów, jakich rzekomo nie było. A wtedy każdy z osobna może sam ocenić, czy kierunki przesuwania kapłanów w diecezji są przypadkowe.
W Brwinowie możliwe, ze niedługo Msza św. trydencka będzie codziennie. Jest duże poparcie wiernych w tej sprawie. To jedyne lekarstwo na to całe zepsucie dzisiejsze.
Nadal dziwi się Pan temu, że piszemy o garażach i stacjach transformatorowych?Podkr. moje
Cytat: tosia w Stycznia 20, 2011, 11:09:00 amW Brwinowie możliwe, ze niedługo Msza św. trydencka będzie codziennie. Jest duże poparcie wiernych w tej sprawie. To jedyne lekarstwo na to całe zepsucie dzisiejsze. Nadal dziwi się Pan temu, że piszemy o garażach i stacjach transformatorowych?Podkr. moje