Odważnie stanę w obronie bp. Pieronka.Dlaczego z bp. Pieronka zrobili sobie wszyscy kozła ofiarnego? Chyba tylko dlatego, że ma gadane i wrodzone parcie na szkło i radiowe sitko - a to przecież nie grzech? Taki ma charakter.Gumowe poglądy na to, co może czynić poseł-katolik, a czego czynić nie może ma większość biskupiego ciała w Polsce. Pisać skargę na Pieronka (za mętne wypowiedzi nikt po svII po głowie jeszcze nie dostał, bo i soborowe teksty są nieostre i zalatują epoką lat 60-tych) to wyżycie się na "chłopcu" co to nie raz dostał po buzi; to tak jak kopać leżącego.Lepiej chwycić pióra i zapytać naszych Ordynariuszy o jasną deklarację np. abp. K.Nycza, abp.S.Dziwisza. Czy udzielą Komunii Bronkowi the day after ?Panie Tadeuszu, proszę zapytać pisemnie bp. Kiernikowskiego i podrzucić nam na fk skan odpowiedzi
dorosły facet, który ma za sobą poważne studia teologiczne w zakres których wchodzą zajęcia z logiki i paru innych przedmiotów
@ TadeuszAlbo źle sie wysłowiłem, albo nie zrozumiał Pan mojej wypowiedzi. Ja bym ich wszystkich...Cytujdorosły facet, który ma za sobą poważne studia teologiczne w zakres których wchodzą zajęcia z logiki i paru innych przedmiotówPanie Tadeuszu.... niech Pan obejrzy sobie dowód osobisty i przypomni sobie gdzie mieszka. Jakie "poważne" jaka "logika"