Czy jest jakieś forum dyskusyjne dla dzieci na temat histori?
Cytat: genowefa w Stycznia 31, 2011, 21:34:13 pmGdzie to jest napisane ? Na jakiej podstawie Pan tak twierdzi ?Kan 1323 i 1324. kara ekskomuniki mocą samego prawa jest wymierzana za akt DOBROWOLNY.
Gdzie to jest napisane ? Na jakiej podstawie Pan tak twierdzi ?
To przy takiej interpretacji chodzenie do spowiedzi jest niebezpieczne.
Niestety - spowiednik pod wpływem ciężkiej bojaźni, czy tortur - karą wiążącym mocą samego prawa nie podlega.
Cytat: tejonek w Lutego 01, 2011, 14:31:49 pmCzy jest jakieś forum dyskusyjne dla dzieci na temat histori?To Pan zadał też to pytanie na Forum DWŚ? Ale nie znam niestety żadnego.
Cytat: MK w Lutego 01, 2011, 16:18:57 pmCytat: tejonek w Lutego 01, 2011, 14:31:49 pmCzy jest jakieś forum dyskusyjne dla dzieci na temat histori?To Pan zadał też to pytanie na Forum DWŚ? Ale nie znam niestety żadnego.Tak ja jestem tejonek ma forum krzyż i tejonek na DWS A kim Pan jest na DWS?
Ksiądz mówił że papież wypędzał złe duchy ( a przy okazji dodam, że nasz ksiądz dobrze wie, że dla mnie temat J. P. II jest drażniący. Tzn ja niczego złego głośno nie mówię, ale gdy ksiądz mowi o sprawach dotyczących papieża tak trochę "dziwnie" to odrazu ja wtrącam swoje trzy groszę. Używam tych argumentów co na Naszym forum. Nie na ostro, ale delikatnie. Zazwyczaj ja "wygrywam w tych rozmowach" bo w końcu ksiądz nie wie jak mi odpowiedzieć ). Ale przejdę do rzeczy: czy papieże mogą wypędzać złe duchy?
Czy mogą być tak jakby egzorcystami???
I czy to prawda że Jan Paweł II uzdrawiał chorych i innych ludzi z różnymi problemami fizycznymi i psychicznymi?