ja dorzucę swoje: czy święci w niebie widzą nasze grzechy jak je robimy, np. jak przeklinam to moja babcia to słyszy (zakładając, że jest w niebie) , ogólnie pytanie serio
Cytat: m.a.p.w w Stycznia 19, 2011, 21:28:49 pmja dorzucę swoje: czy święci w niebie widzą nasze grzechy jak je robimy, np. jak przeklinam to moja babcia to słyszy (zakładając, że jest w niebie) , ogólnie pytanie serio Nie byłaby to dla Niej wizja uszczęśliwiająca, więc przypuszczam, że jest to jej oszczędzone - tak na chłopski rozum.
Zobaczą te grzechy, których nie wyznaliśmy w sakramencie pokuty... O wyznanych, odpokutowanych i wybaczonych chyba nawet sam Pan Bóg nie pamięta
Dlaczego nie można czytać apokryfów? (...)Przecież chyba część dawnego Martyrologium jest z nich wzięta
Mam taki jeszcze jeden problem. Moja mama nie pozwala mi zrobić sobie kolczyka ( jednego ) a mi sie wydaje że fajnie nowoczesny chłopak wygląda z kolczykiem na lewym uchu... Mówię mamie że Saul albo król Dawid mieli ozdoby... w tym napewno kolczyki a mama nic
Popieram Twoja mame. Precz z kolczykami itp. Podobnie z dlugimi wlosami. Chlopak powinien byc zawsze jak zolnierz - wlosy na max. 7 mm.
Podobnie z dlugimi wlosami. Chlopak powinien byc zawsze jak zolnierz - wlosy na max. 7 mm.