Szanowny X-że ja przedstawiam prawdziwe,osobiste kontakty z ludźmi różnych wyznań. Co mam zrobić dalej?"Proszę o radę.
Salve ! Bóg Zapłać Szanowny X- że ! Tutaj powiem,że jedyną moją -w intencjach konkretnych osób,grup- modlitwą codzienną jest Koronka do Miłosierdzia Bożego ! Te osoby i wiele innych kryją się wspólnie pod mianem "Faustynów".Robię to od dawna.Ale Czcigodny Ojcze prosiłem o dobre wskazanie na dalszą drogę na Forum Krzyż. Pozwolę sobie ponowić moje pytanie. Nowe wątki razem czy osobno?"?Pozdrawiam !
Ale Czcigodny Ojcze prosiłem o dobre wskazanie na dalszą drogę na Forum Krzyż. Pozwolę sobie ponowić moje pytanie. Nowe wątki razem czy osobno?"?Pozdrawiam !
Cytat: powszedni w Stycznia 23, 2010, 19:45:27 pmSalve ! Bóg Zapłać Szanowny X- że ! Tutaj powiem,że jedyną moją -w intencjach konkretnych osób,grup- modlitwą codzienną jest Koronka do Miłosierdzia Bożego ! Te osoby i wiele innych kryją się wspólnie pod mianem "Faustynów".Robię to od dawna.Ale Czcigodny Ojcze prosiłem o dobre wskazanie na dalszą drogę na Forum Krzyż. Pozwolę sobie ponowić moje pytanie. Nowe wątki razem czy osobno?"?Pozdrawiam !jak Pan widzi, nie doczekal/doczeka sie Pan pomocnej odpowiedzi. Za to pokaza Panu miejsce w kolejce do slawy. Serdecznie pozdrawiam. Na Panskie problemy: trzeba sieprzyzwyczaic.
Cytat: powszedni w Stycznia 23, 2010, 19:45:27 pmAle Czcigodny Ojcze prosiłem o dobre wskazanie na dalszą drogę na Forum Krzyż. Pozwolę sobie ponowić moje pytanie. Nowe wątki razem czy osobno?"?Pozdrawiam !Panie drogi, jeśli są to historie w stylu "moje spotkania z innowiercami", to niech Pan je gromadzi w jednym wątku, a nie tworzy za każdym razem osobny.Cytat: Krzysztof Kałębasiak w Stycznia 23, 2010, 20:53:14 pmCytat: powszedni w Stycznia 23, 2010, 19:45:27 pmSalve ! Bóg Zapłać Szanowny X- że ! Tutaj powiem,że jedyną moją -w intencjach konkretnych osób,grup- modlitwą codzienną jest Koronka do Miłosierdzia Bożego ! Te osoby i wiele innych kryją się wspólnie pod mianem "Faustynów".Robię to od dawna.Ale Czcigodny Ojcze prosiłem o dobre wskazanie na dalszą drogę na Forum Krzyż. Pozwolę sobie ponowić moje pytanie. Nowe wątki razem czy osobno?"?Pozdrawiam !jak Pan widzi, nie doczekal/doczeka sie Pan pomocnej odpowiedzi. Za to pokaza Panu miejsce w kolejce do slawy. Serdecznie pozdrawiam. Na Panskie problemy: trzeba sieprzyzwyczaic. A Pana co dzisiaj ugryzło?