Fidelis
Gość
|
|
« Odpowiedz #15 dnia: Stycznia 23, 2010, 22:22:42 pm » |
|
Ja pana powszedniego dobrze rozumiem. Salve! Stoję przed szlabanem. Błysk. Nicość. Świt. Dróżnik zaprosił na kawę.Popatrzył na mój plecak. Pogadał. Odszedł. Ja o biblii. On o biskupie. Następnego dnia nie wraca. Cała trójka wyszła. Ale się porobiło. Jan Paweł nie pomógł. Grzmot. Lamoptrix i donepex dwa razy dziennie. Szlaban w górę, Przechodzę. Oni tam. Ja tu. Veni creator. Minęło. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
jp7
|
|
« Odpowiedz #16 dnia: Stycznia 23, 2010, 22:33:54 pm » |
|
Panie Powszedni nie myli Pan czasem forum internetowego z blogiem?
|
|
|
|
Kyrie Eleison! Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?
|
|
|
Krzysztof Kałębasiak
|
|
« Odpowiedz #17 dnia: Stycznia 23, 2010, 23:06:11 pm » |
|
Panie Kalebasiak, kiedys na wstepie do jezykoznawstwa, mialem cwiczenie polegajace na rozszyfrowaniu struktury gramatycznej i znaczenia podanych zdan w jezykach azerbejdzanskim, gruzinskim, eskimoskim na podstawie innych przetlumaczonych zdan o podobnej strukturze i slownictwie. Jak rozumiem proponuje pan podobna zabawe?
proponuje zastanowienie sie nad sensem wpisywania komentarzy nie dotyczacych tematu interesujacego autora watku. Zauwazylem, ze m.in. panowie Kurak i Kalistrat lubuja sie w takich wpisach. Proponuje przypomniec sobie, co św. Paweł pisal.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa
|
|
« Odpowiedz #18 dnia: Stycznia 23, 2010, 23:34:47 pm » |
|
Problem w tym Panie Krzysztofie, że trudno dociec, jaki temat interesuje autora wątku.
|
|
|
|
|
|
|
romeck
|
|
« Odpowiedz #19 dnia: Stycznia 24, 2010, 03:45:44 am » |
|
Panie Powszedni nie myli Pan czasem forum internetowego z blogiem?
Właśnie chciałem zaproponować panu Powszedni pisanie tego na swoim blogu- wtedy miałoby to sens, naprawdę! A pan Fidelis również mógłby zacząć pisać takowy blog - myślę że w cytowaniu (jego blogu) przebić mógłby nawet KNO !!!! Pomoglibyśmy!!!
|
|
|
|
|
|
|
jp7
|
|
« Odpowiedz #20 dnia: Stycznia 24, 2010, 09:40:56 am » |
|
proponuje zastanowienie sie nad sensem wpisywania komentarzy nie dotyczacych tematu interesujacego autora watku. Panie Krzysztofie - widzi Pan jakąkolwiek płaszczyznę dyskusji wynikającą z wpisu wątkotwórcy???
|
|
|
|
Kyrie Eleison! Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?
|
|
|
kamilek
Gość
|
|
« Odpowiedz #21 dnia: Lutego 18, 2010, 19:08:53 pm » |
|
.
|
|
|
|
|
|
|
FidelisTraditioni
|
|
« Odpowiedz #22 dnia: Lutego 18, 2010, 23:19:27 pm » |
|
Rozumiem, że kamilek to Pan powszedni... Po stylu wsio widać
|
|
|
|
"Nie może mieć Boga za Ojca ten, kto nie ma Kościoła za Matkę" św. Cyprian
|
|
|
Jean Gabriel Perboyre
|
|
« Odpowiedz #23 dnia: Lutego 18, 2010, 23:53:10 pm » |
|
Nawet historyjka ta sama, ale tym razem juz mozna sie polapac o co chodzi. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Murka
|
|
« Odpowiedz #24 dnia: Lutego 19, 2010, 01:19:03 am » |
|
No. To dzieki panu Kamilkowi wiemy juz, ze mielismy na fk poete, ktory, jak kazdy niezalezny artysta, spotkal sie z odrzuceniem i niezrozumieniem, i to tylko z powodu formy graficznej.
|
|
|
|
Niech się nie trwoży serce wasze ani się lęka.
|
|
|
Antiquus_ordo
Gość
|
|
« Odpowiedz #25 dnia: Lutego 19, 2010, 01:24:37 am » |
|
Kiedyś we Wrocławiu był taki kleryk poeta- ktoś zażartował- żeby do wierszy od razu dodawał interpretację:) Panie Kamilku prosimy także. o interpretację postów:)
|
|
|
|
|
|
|
|