... sformułowanie "Nasz Nocnik" jest tak cudowne ...
Pani Mamo, przepiękny list, oczywiście, jeśli jest prawdziwy, choć sformułowanie "Nasz Nocnik" jest tak cudowne, że pewnie jest.Widzę, że nie tylko mi Pan Coltrane zalazł za skórę. Autorowi tego listu chyba jeszcze bardziej - widać po słownictwie! Jestem całym sercem za tą osobą i będę ją wspierał w tym szczytnym dziele.Ciekawe, o co chodzi z tym "bezprawiem"?
... "spór naukowy" polega właśnie na prezentowaniu własnego dorobku naukowego ...
Do Pana szkieleta: Zapewne udowadniając, że nie jestem będę "karmił trolla", więc nie będę "karmił". Myślę, ze temat jest i tak niewyczerpany.
Może nawet ... uszy Hamana...
Właśnie na forum pojawił się Pański oponent, pan Coltrane...
Tak Panie Coltrane, czytaliśmy
ż kolega Rufus, który pisał na forum ND jako Rafał, urządzał tam perfidne prowokacje, co skończyło się tym, iż został wywalony z forum, tym bardziej że napisał do mnie prywatnie tekst, który tutaj wkleję, aby pokazać wszystkim prawdziwą naturę Rufusa (Rafała), i aby nikt nie miał wątpliwości z kim ma do czynienia(...)
Witaj Coltrane!!!Wszystko temu panu kojarzyło się z bezdowodową teorią Darwina i znalazł sposób, by ją zaszczepić w temacie o wypieku macy.