Po pierwsze nie napisałem tego do pana. Po drugie nie odpowiedział pan na moje pytanie.
LIChWitam wszystkich!Cytujjestem tu żeby dyskutować i poszerzać sobie wiedze.Jaki ja niezroztropny . Mam zapchany pendrive. Zaraz spróbuję coś dopisać.Mszę Trydencką mam codziennie, czasami są dwie dziennie.Na NOM też chodzę, w zeszłym roku 4 razy - średnia raz na kwartał.
jestem tu żeby dyskutować i poszerzać sobie wiedze.
........Prawidłowo jest: człowiek i małpa mają wspólnego przodka, już o tym pisałem, ale chyba wchodzi tak samo, jak koledze Colrane'owi z tamtego forum...
Zwrócił Pan uwagę p. Stefanowu że nazywa co niektórych psycholami? Nie. Dlaczego? Po ma Pan podobne do niego poglądy?
"NIE WIERZĘ, że szympansy czy inne pociechy darwinowskie (małpy) prześcigną nas w budowie samolotów lub innych wynalazków, bo nie widać u nich postępu. Po tylu wiekach nie zdobyły się nawet na napisanie skromnych dziejów swego małpiego postępu."Niepokalanów, sierpień 1933r. o. Maksymilian Maria Kolbe
A co o nauka KK mówi o ewolucjonizmie? Moźe trzymajmy się zdrowej nauki KK w tym względzie
Znam forum ND i panią Amid (bo to kobieta) z wielu odpowiedzi. Niestety ta osoba nie legitymuje się prawie żadną wiedzą i wraz z użytkownikiem o nicku Coltrane stanowią trzon zacietrzewionego antynaukowego poglądu na rzeczywistość. Wystarczy poczytać, co ta para potrafi napisać na temat teorii ewolucji!Cytowanie takich osób może jedynie potwierdzać brak rzeczowych danych na ten temat. Dziwne, że Pani Amid ma taką wiedzę na ten temat, a nie potrafi zacytować nawet wskazanych fragmentów KKK (Katechizm Kościoła Katolickiego) - proszę prześledzić radosną twórczość tej pary na Forum ND!
Oto jego treść : Jednocześnie jest mi niezwykle przyjemnie, że Pana nick stanie się jeszcze bardziej popularny. Jak tak dalej pójdzie, to za kilka lat powiedzenie "głupi jak Coltrane" albo podobne będzie należało do kanonów potocznego języka polskiego. Ja osobiście bardzo się staram rozpropagować pańskie inteligentne inaczej wywody i na pewno rozpropagują się (prędzej czy później) po świecie. Muszę Panu donieść, że ma Pan coraz więcej wyznawców, którzy dla rozrywki czytają Pańskie wypociny. Niektóre z tych tekstów już żyją własnym życiem. Ma Pan zaiste wielkie pokłady głupoty - można by nimi obdzielić pułk wojska i żaden z żołnierzy nie zostałby nazwany mianem choćby odrobinę mądrego. Sława Pańskiej głupoty i ograniczenia umysłowego promieniuje na Nasz Nocnik i na pewno będzie dobrze z nim kojarzona. Pańskie poglądy (skrzyżowanie komunisty z moherem) nadają się bez przeróbek do kabaretu i może kiedyś wypłyną. Będę je promował do skutku - to nawet niezła zabawa! Miłej zabawy - musi Pan wiedzieć, że zrobienie sobie bezprawnym działaniem z kogoś swojego osobistego wroga nie popłaca. Ale już za późno! P.S. Skontaktowałem się z kilkoma osobami (jedynymi myślącymi) na tym forum i od czasu do czasu będą podrzucały teksty mojego autorstwa jako własne. Więc nawet, jak mnie Pan całkowicie zbanuje, będę obecny. Bezprawie trzeba tępić. Do następnego razu.
Czyżby inwazja tych użytkowników tu?
Pani Mamo, przepiękny list, oczywiście, jeśli jest prawdziwy, choć sformułowanie "Nasz Nocnik" jest tak cudowne, że pewnie jest.Widzę, że nie tylko mi Pan Coltrane zalazł za skórę. Autorowi tego listu chyba jeszcze bardziej - widać po słownictwie! Jestem całym sercem za tą osobą i będę ją wspierał w tym szczytnym dziele.Ciekawe, o co chodzi z tym "bezprawiem"?