cóż, z czegoś trzeba żyć
Cytat: szkielet w Czerwca 01, 2010, 10:00:01 amcóż, z czegoś trzeba żyć Kolejna insynuacja? - jeszcze pan nie przeprosił za poprzednie odnośnie mojej osoby? Mimo że jasno wynikło że nie miał pan racji. Rozumiem że "prawo" odnosi siędo innych? Moderatorów nie dotyczy?
cóż, z czegoś trzeba żyć ... wystawnie. A jak na "fundację dóbr duchowych" o dobra doczesne dbają perfekcyjnie. Jest z czego fundować "bezinteresowne" wycieczki zagraniczne dla decydentów
Cytat: szkielet w Czerwca 01, 2010, 12:20:05 pmJak biskup będzie odprawiał czarną mszę to też pan będzie klaskał w łapki i przyjmował bez zmrużenia oka???
Jak biskup będzie odprawiał czarną mszę to też pan będzie klaskał w łapki i przyjmował bez zmrużenia oka???
Cytat: Zet w Czerwca 01, 2010, 12:19:08 pmCytat: szkielet w Czerwca 01, 2010, 10:00:01 amcóż, z czegoś trzeba żyć Kolejna insynuacja? - jeszcze pan nie przeprosił za poprzednie odnośnie mojej osoby? Mimo że jasno wynikło że nie miał pan racji. Rozumiem że "prawo" odnosi siędo innych? Moderatorów nie dotyczy?Coś Pan taki wrażliwy???
CytujCytat: szkielet w Czerwca 01, 2010, 12:20:05 pmJak biskup będzie odprawiał czarną mszę to też pan będzie klaskał w łapki i przyjmował bez zmrużenia oka???W takie głupie dyskusje nie będę się wciągał. Szkoda czasu.
Nie widział Pan, bo takiego dokumentu nie było. Handkomunia to samowola i nadużycie.
Powtarzam pytania na które nie dostałem odpowiedzi:....Skąd ta upoczywość w nadużyciach liturgicznych?
Niestety nie mam jeszcze "AdBlock'a" na "gimnazjalne" posty....