Cytat: tomekzan w Lutego 09, 2010, 22:29:30 pm Zresztą,fakt-wszyscy znani mi neoni w którymś momencie dyskusji robią się mocno agresywni Zupełnie jak ten, kilka razy kierował do mnie groźby karalne.
Zresztą,fakt-wszyscy znani mi neoni w którymś momencie dyskusji robią się mocno agresywni
Proszę, jakiś cytacik - też chetnie sie pośmieje
Szanowny Panie Po co Pan tak szczekasz na forum o honorze jak go sam nie posiadasz. Proponowałem kiedyś rozwiązanie sprawy po męsku jednak nie był pan ze strachu w stanie podnieś rękawicy. Szczekać na forum każdy potrafi jednak bronić swoich poglądów na "ubitej ziemi już nie". Pana postawa jest żałosna, nie licz jednak na to że twoje kalumnie będą zostawać bez odpowiedzi. Jak zwykle pozwalam na publikacje mojego Pw na forum gdzie koleżanki i koledzy pana obronią i użalą się nad jego męczeńskim losem.
Czy przez to "gadanie do ściany" nie zapcha się serwer? To już 50 parę stron.
Cytat: stary kontra w Lutego 09, 2010, 22:23:35 pmCzy przez to "gadanie do ściany" nie zapcha się serwer? To już 50 parę stron. Nie. Ale dzięki temu sensowne argumenty przeciw DN toną w pustosłowiu.
A to ci dopiero! Spokój od 24 godzin.Rozszyfruj nicka i po sprawie.
Może Panowie z DN konsultują z szefami czy można ukrywać to co jest katolickie czy nie?
Panowie Hellsing i Tkiler !Odkupię od Was "katechezy" neo, bo nie mogę ich dostać nigdzie. A może powiecie mi gdzie można je dostac ? Ponoć są ogólnodostępne?
Hellsing i Tkiler!Moze macie na pdf katechezy. Chętnie bym je poczytał.