Cytat: tomekzan w Lutego 05, 2010, 10:37:20 amgratuluje poziomu dyskusji. Pan hellsing tropi hitlerowców a pan komunistów. W najbliższym czasie oczekuje że panowie wytropicie na forum homoseksualistów i masonówŻydów pan już znalazł więc i te dwie powyższe denominacje też pan rychło odnajdzie, zostawiam to panu....
gratuluje poziomu dyskusji. Pan hellsing tropi hitlerowców a pan komunistów. W najbliższym czasie oczekuje że panowie wytropicie na forum homoseksualistów i masonów
Cytat: jwk w Lutego 05, 2010, 12:27:13 pmCytat: tomekzan w Lutego 05, 2010, 12:23:35 pm To co, dostaniemy zaproszenie na ... konwiwencje?Hiiii, pokonwiwołał bym sobe, hej !Jasne, że dostaniecie panowie, w każdym większym mieście są głoszone Katechezy Zwiastowania zapraszamy na nie a reszta już się sama potoczy łącznie z konwiwencjami, skrutyniami i innymi etapami. Słowem Droga stoi przed panami otworem, nie pozostaje nic innego jak tylko na nią wejść...
Cytat: tomekzan w Lutego 05, 2010, 12:23:35 pm To co, dostaniemy zaproszenie na ... konwiwencje?Hiiii, pokonwiwołał bym sobe, hej !
To co, dostaniemy zaproszenie na ... konwiwencje?
Skoro nie zna pan znaczenia słów które pan używa, zafunduje panu denominację: od dziś będę o panu pisał "hellsunk".
http://pl.wikipedia.org/wiki/Wyznanie
BTW - kiedy pan mnie oficjalnie przeprosi za oszczerstwa sugerujące, jakobym podlegał jakiemuś Obergrupenfuhrerowi, czy też miał obsesję na punkcie Narodu (niegdyś) Wybranego??
A ja już jestem na Drodze... 38 lat!!!
denominacja1. «wymiana pieniędzy związana ze zmianą nazwy lub z obniżeniem nominału»2. «nazwanie czegoś lub kogoś inną nazwą»3. «w Europie Zachodniej: grupa religijna, która oddzieliła się od macierzystej organizacji religijnej; w USA: każda grupa wyznaniowa»
Dla mnie homosie i masoni to właśnie sekciarze, zgodnie tym co podaje wikipedia...
Masoni? Bo ja wiem czy to sekta? W porównaniu do DN to bardzo otwarta na świat organizacja
a ja wróce do kwestii pieśni i modlitw. Bo, panowie neoni, po co właściwie śpiewacie "szema Israel"?
no tak. A ja cały czas mam wrażenie że listy św. Pawła to chyba są w DN "verboten"
A ja mam stale wrażenie, że pan mówisz o czymś o czym, bladego pojęcia pan nie masz.
A ja cały czas mam wrażenie że listy św. Pawła to chyba są w DN "verboten"
Cytat: tomekzan w Lutego 07, 2010, 12:50:21 pmno tak. A ja cały czas mam wrażenie że listy św. Pawła to chyba są w DN "verboten"A ja mam stale wrażenie, że pan mówisz o czymś o czym, bladego pojęcia pan nie masz.