Cytat: tomekzan w Lutego 04, 2010, 14:16:11 pmPanie Tkiller- to nie jest żadne oficjalne potwierdzenie. To jest prywatna opinia papieża.Wprost przeciwnie to fragment dekretu o symbolu 1140 / 08 / AIC-110
Panie Tkiller- to nie jest żadne oficjalne potwierdzenie. To jest prywatna opinia papieża.
Cytat: jp7 w Lutego 04, 2010, 15:07:44 pmCytat: tomekzan w Lutego 04, 2010, 14:53:39 pmZgroza-dzieci po 13 roku roku zycia są zapraszane....A może wypadałoby zapytać rodziców!!? Ciekawe rozumienie rodziny.Czy tez panowie neoni chcą hodować janczarów?Przecież według żydów 13 latek to dorosły...http://pl.wikipedia.org/wiki/Bar_micwaA pana obergruppenfhurer wie, że cię pan udzielasz na katolickim forum? Bo widać masz pan jakąś obsesję na punkcie Narodu Wybranego....
Cytat: tomekzan w Lutego 04, 2010, 14:53:39 pmZgroza-dzieci po 13 roku roku zycia są zapraszane....A może wypadałoby zapytać rodziców!!? Ciekawe rozumienie rodziny.Czy tez panowie neoni chcą hodować janczarów?Przecież według żydów 13 latek to dorosły...http://pl.wikipedia.org/wiki/Bar_micwa
Zgroza-dzieci po 13 roku roku zycia są zapraszane....A może wypadałoby zapytać rodziców!!? Ciekawe rozumienie rodziny.Czy tez panowie neoni chcą hodować janczarów?
ale nie ex cathedra ?
Dokładnie. Ale katecheci w szkołach jak mają jeszcze jakikolwiek wpływ ( a mają coraz mniejszy) mogą nakierować na taką czy inną grupę.Gwoli uczciwości jakby katecheta namawiał do Tradycji 13 latka to też zgłaszać? Kij ma dwa końce. Natomiast jeśli chodzi o DN to jest to grupa którą można podciągnąć pod grupę sekciarską chyba?
no tak....a może zamiast naginać fakty panowie neoni zajma konstruktywne stanowisko w sprawie neokatechizowania 13 latków?
Hitlerowiec albo komunista.
Hitlerowiec albo komunista. Ale to chyba jakieś osobiste kompleksy sz.p. neonów wychodzą.
Cytat: tomekzan w Lutego 05, 2010, 09:39:14 amno tak....a może zamiast naginać fakty panowie neoni zajma konstruktywne stanowisko w sprawie neokatechizowania 13 latków? To nie wie pan że dzieci od małego się katechizuje? Czyli co 13latków nie katechizować? Ja jestem zwolennikiem katechizowania od małego do dużego Przepraszam to rodzice nie wiedzą co ich nastoletnie dzieci robią i gdzie chodzą, wie pan dla mnie to bez różnicy czy idzie do szkoły, do kolegi czy na katechezy wiem gdzie po co i z kim. Śmiało proszę zgłaszać na policję że ktoś 13 do Kościoła zaprasza, będą mieli ubaw.Cytat: PTRF w Lutego 05, 2010, 10:18:45 amHitlerowiec albo komunista. Hitlerowcy to nie ,wiem ale co do komunisty to mam jeden typ