tzn miał Pan na myśli " clara pacta claros faciunt amicos " jak sądzę ?
Cytat: dxcv w Stycznia 18, 2010, 23:28:37 pmA Pan to niby kto? 6 postów i już taki znany na forum, że o nim plotki rozsiewane są. Jakaś mania wielkości i chęć zwrócenia na siebie uwagi? Trochę to dziwne.Pytanie może powinno być zadane troszeczkę inaczej.Nie tyle kim jest ten Pan, tylko jak mu nie wstyd. Wyleciał kiedyś z FK z wielkim hukiem. Obraził przedtem parę osób. A teraz jak gdyby nigdy nic wraca i "dementuje"...
A Pan to niby kto? 6 postów i już taki znany na forum, że o nim plotki rozsiewane są. Jakaś mania wielkości i chęć zwrócenia na siebie uwagi? Trochę to dziwne.
Wybaczamy, błądzi pan Cytat: tomekzan w Stycznia 18, 2010, 21:24:27 pmhm, a tak konkretnie to w którym miejscu ? Konkretnie..... Choćby cel o którym pan wspomniał, jak rozumiem wywnioskował go pan z jakiejś wypowiedzi Kiko lub ze statutu?
hm, a tak konkretnie to w którym miejscu ? Konkretnie.....
Nie wie pan jako to jest z neonami : kazdy napotkany wygaduje te same herezje, ale to tylko zbieg okolicznosci. Komunia na siedzaco ? "Nie w mojej wspolnocie". Tylko naiwny sie na to nabierze.
dzieki Panie Pablo-a ja czekam na konkrety od Pana Tkillera :-)
nie taki był cel? no to fajnie - wnioskuje zatem ze to całkiem nowatorska,autorska kreacja Kiko. A ja błednie wnioskowałem z wypowiedzi osobiscie mi znanych neonówpoprawiłem cytowanie jp7
A może Pan go zaprezentować? Najlepiej obszerne cytaty.
A nie moze pan po prostu jak normalny czlowiek odpowiedziec na pytanie?
Wchodzenie w DN bez znajomosci tresci katechez to samobojstwo duchowe.