dzieki Panie Pablo-a ja czekam na konkrety od Pana Tkillera :-)
hm, a tak konkretnie to w którym miejscu ? Konkretnie.....
... Oj, ktoś nie stosuje się do zaleceń...
No to mamy katechistę na Forum ;)O ile dobrze pamiętam, katechiści byli przeciwni , żeby uczestnicy DN poodejmowali jakiekolwiek dyskusje internetowe na temat Neokatechumenatu. Oj, ktoś nie stosuje się do zaleceń. Chyba że zakaz dotyczy wyłącznie "szaraczków"
Cytat: Tonya w Stycznia 18, 2010, 23:07:06 pm... Oj, ktoś nie stosuje się do zaleceń...Bo one dotyczą tylko tych którzy chcą się do nich stosować
Korzystając z okazji, chciałbym zdementować fałszywą pogłoskę, które pojawiała się na FK, jakobym był członkiem bądź sympatykiem neokatechumenatu. Otóż oświadczam, że nigdy nie byłem, nie jestem i najprawdopodobniej nie będę członkiem Drogi Neokatechumenalnej. Powodem tego stanu rzeczy jest fakt, iż mam poważne wątpliwości co do pewnego rodzaju praktyk i podejścia tam rozpowszechnionych.
A Pan to niby kto? 6 postów i już taki znany na forum, że o nim plotki rozsiewane są. Jakaś mania wielkości i chęć zwrócenia na siebie uwagi? Trochę to dziwne.
Cytat: dxcv w Stycznia 18, 2010, 23:28:37 pmA Pan to niby kto? 6 postów i już taki znany na forum, że o nim plotki rozsiewane są. Jakaś mania wielkości i chęć zwrócenia na siebie uwagi? Trochę to dziwne.Pytanie może powinno być zadane troszeczkę inaczej.Nie tyle kim jest ten Pan, tylko jak mu nie wstyd. Wyleciał kiedyś z FK z wielkim hukiem. Obraził przedtem parę osób. A teraz jak gdyby nigdy nic wraca i "dementuje"...
A Pan to niby kto?