Cytat: pablo w Stycznia 10, 2010, 20:27:56 pmMoże będę brutalny, ale widziałem że to często (nie zawsze) wynika z problemów duchowych, albo psychicznych.Nazwę rzecz po imieniu jest pan po prostu chamski!!!
Może będę brutalny, ale widziałem że to często (nie zawsze) wynika z problemów duchowych, albo psychicznych.
Jaki pan jest żałosny!
Cytat: jwk w Stycznia 10, 2010, 21:55:21 pm Jaki pan jest żałosny! Przyganiał kocioł garnkowi
A wy zawsze jak te dwa wioskowe kundle do listonosza, jeden za jedną drugi za drugą nogawkę.
Jeśli ktoś we wspólnocie ma ataki histerii, i mówi że ,, ma światło" to jak to niby nazwać.
Cytat: hellsing w Stycznia 10, 2010, 20:47:37 pmCytat: pablo w Stycznia 10, 2010, 20:27:56 pmMoże będę brutalny, ale widziałem że to często (nie zawsze) wynika z problemów duchowych, albo psychicznych.Nazwę rzecz po imieniu jest pan po prostu chamski!!! Panie siegheil, czy jakoś tam, ktoś pana potraktował jego własną metodą i wpada pan w histerię? powrócić do zbioru pańskich cytatów? Jaki pan jest żałosny!
Panie pablo, prosze sie nie przejmowac. Mnie tez oskarzono o chamstwo, kiedy publicznie powiedzialam, ze w DN Komunie przyjmuje sie na siedzaco. W dodatku zarzucono mi grzech rozpowiadania tego, co jest wewnetrzna sprawa DN i jako takie obwarowane tajemnica. Neoni maja po prostu problem z faktem, iz odkad pojawil sie internet, wszelkie ich tajemnice staja sie krok po kroku tajemnica poliszynela.
Problem polega na tym, że członkowie DN często nie odróżniają sfery publicznej od prywatnej.
Bo w życiu neona podział na sferę publiczną i prywatną nie istnieje. Jest tylko dobra DN i zły świat.
Mnie to nie dziwi: 1) sprawy osobiste, ktore z natury rzeczy powinny byc obwarowane dyskrecja, wywlekane sa na skrutiniach i echach slowa, i wlasciwie zycie neona pozbawione zostaje wszelkiej prywatnosci;2) sprawy regul wspolnoty, jak np. kwestia postawy przy Komunii, ktore z natury rzeczy pownny byc calkowicie jawne, obwarowane sa tajemnica niemalze rowna tajemnicy spowiedzi.Jak taki biedny czlowiek, ktoremu kompletnie odwrocono pojecia, ma zachowac rozeznanie?
Ad 1 mówi to pani z własnego doświadczenia jak rozumiem?
To zupełnie jak w rodzinie nie wszystkie reguły życia rodziny znane są choćby najbliższym sąsiadom, wystarczy że zna je sama rodzina.