Cóż coś musi być jednak nie tak, skoro pozwalają sobie na takie, a nie inne celebrowanie najświętszej ofiary... Dla mnie osobiście DN wygląda jak sekta z guru kiko na czele działająca w Kościele Katolickim...
Lepsze pana tebryna (dobrze oddające rzeczywistość) kopiowanie niż piekielnego pieśniarza bełkotanie.
Niech zgadnę: jest Pan z zawodu adwokatem, rzecznikiem prasowym albo akwizytorem-domokrążcą ?
Cytat: Eligiusz w Stycznia 02, 2010, 13:48:04 pmLepsze pana tebryna (dobrze oddające rzeczywistość) kopiowanie niż piekielnego pieśniarza bełkotanie.Wyobrażenia a nie rzeczywistość. Matka Kościół osądziła to inaczej, czego potwierdzeniem jest nadanie DN statutów po okresie ad experimentum.
Szanowni Państwo,....
Cytat: Angelus Silesius w Stycznia 02, 2010, 21:06:47 pmSzanowni Państwo,....Temat był już kiedyś poruszany. Tak naprawdę naga prawda objawi się po śmierci całej trójki a może już po śmierci samego Kiko. Sypnąć się raczej nie sypnie. tylko pewnie będziemy kroczyć utartą ścieżką bez wymyślania jakiś nowych dziwnych akcji
Czyli ustaniecie państwo w drodze judaizacji?
Cytat: Angelus Silesius w Stycznia 02, 2010, 21:41:23 pmCzyli ustaniecie państwo w drodze judaizacji?To ja poproszę pytanie jeszcze raz i powoli najlepiej drukowanymi literami bo nie zrozumiałem.
"będziemy kroczyć utartą ścieżką bez wymyślania jakiś nowych dziwnych akcji"Czyli nikt już nie będzie wprowadzał nowych elementów judaistycznych typu menora, pascha, świętowanie szabatu (oficjalnie: w szabat), radosne przyśpiewki Szema Israel, placki-macki?Po prostu zatrzymacie się w pół drogi?
A może Kościół Katolicki ma tam jakiegoś czarnego konia, który objawi się gdy nadejdzie pora?