"małpują Mszę Świętą " - istotnie.
a pan jak zwykle nie na temat
Cytat: tomekzan w Stycznia 25, 2010, 20:36:57 pma pan jak zwykle nie na temat W tym temacie to powszechne
co jest pana niewatpliwa zasluga.
Widzę że teza już postawiona, moja odpowiedź panu do niczego nie jest potrzebna.
to nie teza tylko fakt.
Ok, ździwiłbym sie gdyby Pan odpowiedział wprost
Ale jedno wyznać muszę- m.in. a może nawet głównie dzięki taki ludziom jak Pan nie lubię i nie szanuję DN. Znam osobiście kilku neonów- pytanie o cokolwiek co dotyczy DN kończy się tak samo - albo nabierają wody w usta albo odsyłają do Statutu DN.
Albo prezentują skrajny fanatyzm wyrazający się w brakuakceptacji czegokowiek co nie jest DN - mówiąc inaczej uważaja że to ONI są kościołem i ONI sa wybrańcami - drugi "naród wybrany"
Jeśli chodzi o werbowanie do waszej seksty spotkałem się już i z manipulacją ,szantażem emocjonalny,groźbami,przymusem. W tym z szantażem dotyczącym 14-15 latków Porażające.Obrzydliwe.
Po owocach ich poznacie...Ten owoc jest sparszywiały,zgniły i trujący.
Powiem dalej.Nie jestem "tradsem." Jeszcze nie jestem bo mi i wiedzy i śmiałości jeszcze brak.
A wiem jedno - jeśli "tradsa" zapytam o coś co Tradycji dotyczy to dostane odpowiedź. Konkretną i na temat !!
Panowie neoni - taka wasza wiara? Nie stać was na odpowiedz na proste pytania?
Nie potraficie odpowiedziec " Tak , śpiewamy Szema Israel ponieważ...." - nie macie odwagi?
Nie chcecie odpowiedzieć własnymi słowami na JAKIEKOLWIEK pytanie dotyczące DN. Nie potaficie wyrazić WŁASNEJ opinii. Bo jesteście członkami sekty !!!