Coż, rozmowy z panem Tkillerem są jałowe. (...)
zobacz w statutach, albo dowiesz sie kiedy indziej
Cytat: tomekzan w Stycznia 20, 2010, 09:18:04 amno dobra-spróbujmy inaczej. Może go Pan pop prostu skomentowac?Na onecie pan spróbuje, tam będzie miała pan mnóstwo komentarzy.
no dobra-spróbujmy inaczej. Może go Pan pop prostu skomentowac?
bez wiekszych sukcesów w ewangelizacji tych,
Za każdym razem ta sama śpiewka, to już jest nudne...
Ja się za nich modlę.
Przepraszam - to po co Pan tu sie pojawia?Ja nie widzę celu. Na pytania Pan nie odpowiada,komentować Pan nie chce. Więc? Po co bywa Pan na tym forum?
Czytam te neo-wątki, i nadziwić sie nie mogę dwóm rzeczom:-że dorosły ludzie, jakimi, jak mniemam, są neoni na tym forum, po takiej ilości argumentów. wobec ich totalnej bezradności w dyskusji, jeszcze ciągle pisuja na tym forum, i to cały czas nie mogąc się zdobyć na jakąkolwiek rzeczową odpowiedz. Nb., powinno to juz dawno im, jesli są psychicznie zdrowi, dać na tyle do myślenia, by przynajmniej byli wstanie wyrazić zrozumienie co do niektórych wątpliwości tu prezentowanych, w imię miłości do Prawdy i Kościoła ją głoszącego,-że jeszcze nie zostali zbanowni za trollowanie, nierzeczowe posty i spamowanie.
My jestesmy poganie, Filistyni, ludzie z dziury konstantynskiej, ktorzy nie sa w stanie zrozumiec swiatlosci, charyzmatu, prawdziwego Kosciola etc. Rozmowa z nami to jak gadka z Murzynami o sniegu. Nas mozna tylko nawracac etc. etc.
Nie zostali zabanowani ze wzgledu na legendarna spolegliwosc adminow i moderatowrow Forum Krzyz
Google nie klamie ? ]:->