Laudetur Iesus Christus!Domyślam się, że Państwo mnie już skądś znają Ochłonąłem, przemyślałem wszystko i postanowiłem powrócić na to forum. Nie będę się dla własnego spokoju angażował w niektóre dyskusje, ani nie będę czytał niektórych tematów.Pozdrawiam i z Panem Bogiem.
Cytat: Kalistrat w Maja 25, 2011, 18:04:02 pmLaudetur Iesus Christus!Domyślam się, że Państwo mnie już skądś znają Ochłonąłem, przemyślałem wszystko i postanowiłem powrócić na to forum. Nie będę się dla własnego spokoju angażował w niektóre dyskusje, ani nie będę czytał niektórych tematów.Pozdrawiam i z Panem Bogiem. O, proszę. Jeszcze pana pamiętam.
Cytat: thomas12345 w Maja 25, 2011, 18:27:03 pmCytat: Kalistrat w Maja 25, 2011, 18:04:02 pmLaudetur Iesus Christus!Domyślam się, że Państwo mnie już skądś znają Ochłonąłem, przemyślałem wszystko i postanowiłem powrócić na to forum. Nie będę się dla własnego spokoju angażował w niektóre dyskusje, ani nie będę czytał niektórych tematów.Pozdrawiam i z Panem Bogiem. O, proszę. Jeszcze pana pamiętam. Ja tez Pana pamietam.
Zazwyczaj zapominam kto jaką rolę pełnił na forum
CytujZazwyczaj zapominam kto jaką rolę pełnił na forum świetne
Cytat: rysio w Maja 26, 2011, 10:23:44 amCytujZazwyczaj zapominam kto jaką rolę pełnił na forum świetne No wie pan, są eksperci, quasisedecy, są prowokatorzy, moderniści, tradycjonaliści lajtowi, nastolatki, dzieci i taki gówniarz jak ja. Z pewnością można by wymienić wiele więcej
Cytat: thomas12345 w Maja 26, 2011, 17:49:55 pmCytat: rysio w Maja 26, 2011, 10:23:44 amCytujZazwyczaj zapominam kto jaką rolę pełnił na forum świetne No wie pan, są eksperci, quasisedecy, są prowokatorzy, moderniści, tradycjonaliści lajtowi, nastolatki, dzieci i taki gówniarz jak ja. Z pewnością można by wymienić wiele więcej Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać - tak bardzo pasuje tu cytat z Pisma, który śpiewano papieżowi siedzącemu na gównianym krześle: "Suscitat de pulvere egenum et de stercore elevat pauperem ut sedeat cum principibus et solium gloriae teneat"