Nie działam w żadnym ruchu ani komitecie na rzecz intronizacji ale jestem za. Kiedyś ks. Natanek przeprowadzał intronizację w mojej parafii no i jakoś tak do pół roku zostałem można powiedzieć że cudownie wyrwany od charyzmatyków. Jakby mi ktoś oczy otworzył, jakby bielmo zdjął ale to może tylko takie moje subiektywne odczucie. W każdym razie wtedy odkryłem Kościół który był a nagle go nie ma. Jakby mnie ktoś wyrwał z matrixa
Ale przecież ks. Natanek jest związany z Odnową, sam prowadzi grupę i z Medjugoriem też związany, teraz ze swoimi "Śpiącymi Rycerzami" był w Medjugorie w dniach 26.08-4.09.2010 :
Ja jestem za intronizacją.
Musashi to był taki serial o mistrzu miecza, niewidomym zresztą Musashim Miyamoto. Był nadawany w 2 pr. TVP wieczorami w sobotę w 1985 roku. W wakacje.
Dziecinnieje nam to forum hehe
Cytat: Jean Gabriel Perboyre w Października 15, 2010, 00:32:50 amDziecinnieje nam to forum hehe Raczej rodzinnieje
... prosząc Pana Radka o odpowiedź na moje pytania. Przechodzę, zatem do rzeczy.
Jeżeli to ma być wysokich lotów argumentacja sedewakantystyczna to z całym szacunkiem lepiej niech Pan nie pisze tych polemik.
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus!Jestem studentem Prawa na Uniwersytecie Jagiellońskim. Od pewnego czasu interesuję się Tradycją Kościoła Katolickiego i cieszę się, że odnalazłem takie miejsce jak Forum Krzyż. Serdecznie Pozdrawiam