Proszę o przyjęcie. Przedstawiłem się wyżej.
Cytat: dszczepanik w Grudnia 27, 2013, 11:03:06 amProszę o przyjęcie. Przedstawiłem się wyżej.Nie rozumiem prośby. Mamy Panu przyjęcie powitalne urządzić?
Spox. Moderacja może postawić, ale kto zapłaci??
abdykowanego papieża, jeśli się nie mylę
Nie chodziło mi o przyjęcie powitalne tylko o umożliwienie mi pisania postów nie tylko w ,,poczekalni''
W regulaminie napisano bowiem: "Miesiąc w Nowicjacie bedziesz!" ....
A jak Pan to sobie wyobraża? Żeby przejść z nowicjatu dalej trzeba być aktywnym. Nie jest tak, że każdy po miesiącu z automatu przechodzi dalej. Admin/mod podejmuje ostateczną decyzję. Poprosić zawsze można, ale nie zawsze skutkuje to przejściem dalej.
Na czas nieokreślony ściśle (należy założyć okres miesiąca) zostaniesz zarejestrowany w dziale nowicjuszów, gdzie będziesz mógł przedstawić Forumowiczom parę słów o sobie, wypowiadać się i zadawać pytania na wszelkie tematy, które wydaja Ci się niezrozumiałe, wyjaśniać wszelkie wątpliwości dotyczące specyfiki Forum i tematyki nań poruszanej. Ze swojej strony zachęcamy Cię serdecznie, abyś ten czas adaptacji poświęcił głównie na lekturę poruszanych tu tematów i poznawanie Forum, co Tobie ułatwi aklimatyzację po udostępnieniu Ci do dyskusji pozostałych działów (po upływie ok. miesiąca), a użytkownikom oszczędzi powtarzania wielokrotnie już poruszanych wyjaśnień.