A gdzie uczą, że nie ma piekła ???
Cytat: ereandel w Grudnia 10, 2009, 17:17:57 pmPozdrawiam wszystkich i zapewniam o pragnieni słuchania ludzi mądrzejszych i starszych ode mnieFajnie, tylko prosze nie traktowac tutejszych wpisow jako prawd objawionych i zachowac pewien dystans, szczegolnie do ekstremalnych stanowisk.
Pozdrawiam wszystkich i zapewniam o pragnieni słuchania ludzi mądrzejszych i starszych ode mnie
To nabędę. Mam jeszcze jeden problem - czy na Tridentiną można się wybrać z dwójką dzieci przyzwyczajonych do NOMu (5 i 8 lat) czy lepiej poczekać jak podrosną, żeby nie przeszkadzały?
Cytat: ereandel w Grudnia 10, 2009, 17:17:57 pmWitam was wszystkich. Jestem nowym nabytkiem na waszym forum więc chciałbym wam o sobie opowiedzieć. Mam 15 lat i mieszkam w archidiecezji lubelskiej......Witam kolegę Wreszcie nie jestem najmłodszy tutaj
Witam was wszystkich. Jestem nowym nabytkiem na waszym forum więc chciałbym wam o sobie opowiedzieć. Mam 15 lat i mieszkam w archidiecezji lubelskiej......
Pani Magdusiu, tu ma Pani Mszalik, ale nie wszędzie jest napisane, kiedy się klęka.Na pewno na poczatku Mszy, na Sanctus, na Agnus Dei - i powinno się kleczeć do zakończenia Komunii, na Błogosławieństwo. Reszta jest.link: http://sanctus.pl/index.php?grupa=116&podgrupa=117
A to w ogole, ereandel to dziewczyna