Aqeb
|
|
« Odpowiedz #30 dnia: Lutego 06, 2009, 12:06:00 pm » |
|
Nawet spokojnie nie mogłam się uczyć ni spać po nocach Dla mnie się awaria zbiegła w sam raz z sesją, był jeden "odciągacz" mniej.
|
|
|
|
"Ilekroć walczymy z pychą świata czy z pożądliwością ciała albo z heretykami, zawsze uzbrójmy się w krzyż Pański. Jeśli szczerze powstrzymujemy się od kwasu starej złośliwości, to nigdy nie odejdziemy od radości wielkanocnej." Św. Leon Wielki
|
|
|
Teresa
|
|
« Odpowiedz #31 dnia: Lutego 06, 2009, 12:07:06 pm » |
|
Melduję się ponownie i pozdrawiam wszystkich!
|
|
|
|
|
|
|
JRWF
|
|
« Odpowiedz #32 dnia: Lutego 06, 2009, 12:07:23 pm » |
|
Z drugiej strony niech Państwo pomyślą o pracodawcach Forumowiczów. O ileż wzrosła wydajność pracy w ich firmach!
|
|
|
|
|
|
|
michal_k
Gość
|
|
« Odpowiedz #33 dnia: Lutego 06, 2009, 12:15:40 pm » |
|
Również wszystkich witam Już myślałem ze nam forum padło na wieki....
|
|
|
|
|
|
|
Gregorius
uczestnik
|
|
« Odpowiedz #34 dnia: Lutego 06, 2009, 12:16:32 pm » |
|
Z drugiej strony niech Państwo pomyślą o pracodawcach Forumowiczów. O ileż wzrosła wydajność pracy w ich firmach!
Właśnie, szef stwierdził, że praca mi szybciej idzie. Teraz efektywność znowu spadnie.
|
|
|
|
|
|
|
Wiedhold
|
|
« Odpowiedz #35 dnia: Lutego 06, 2009, 12:18:02 pm » |
|
http://krzyz.katolicy.net
pod starym adresem jest dostępne stare forum
proszę sobie zrobić porządki, bo wkrótce adres do niego będzie przekierowywał do nowego forum
Tylko, że ja tam prawiwe nic nie mogę przeczytać, wątki są puste
Rzeczywiście - zatem zamykam to przekierowanie, aby więcej ludzi tutaj trafiało.
|
|
|
|
|
|
|
Gregorius
uczestnik
|
|
« Odpowiedz #36 dnia: Lutego 06, 2009, 12:20:52 pm » |
|
Tylko, że ja tam prawiwe nic nie mogę przeczytać, wątki są puste
Rzeczywiście - zatem zamykam to przekierowanie, aby więcej ludzi tutaj trafiało.
No ale co ze starymi wątkami. Będzie kiedyś można przeczytać ? I co to było: włam czy awaria ?
|
|
|
|
|
|
|
Kristoforos
Gość
|
|
« Odpowiedz #37 dnia: Lutego 06, 2009, 12:22:43 pm » |
|
Ciekawie też wyglądają stare wiadomości prywatne: wszystkie są (czyli kiedy, od kogo i jaki temat), ale wszystkie puste...
|
|
|
|
|
|
|
Wiedhold
|
|
« Odpowiedz #38 dnia: Lutego 06, 2009, 12:23:37 pm » |
|
23 stycznia padł serwer. Starano się go postawić na nowo, dlatego tydzień zmarnowano. Potem zmieniono serwer i postawiono wszystko na nowo. Dzisiaj rano forum ruszyło, ale zamiast polskich liter były pytajniki. Wszedłem w opcje forum i wcisnąłem: "Konwertuj encje HTML na znaki UTF-8", a wówczas całe forum szlag trafił. Jak ktoś chce się bawić w naprawę starej bazy to proszę bardzo, ale widzę, że ma on ok 600 mb.
|
|
|
|
|
|
|
topino001
Gość
|
|
« Odpowiedz #39 dnia: Lutego 06, 2009, 12:24:18 pm » |
|
Moje poprzednie konto znikło Witam serdecznie +
|
|
|
|
|
|
|
JRWF
|
|
« Odpowiedz #40 dnia: Lutego 06, 2009, 12:25:22 pm » |
|
Moje poprzednie konto znikło Witam serdecznie +
A jak się Pan poprzednio podpisywał? W ogóle mam propozycję/apel, żeby się jednak rejestrować pod starymi nickami...
|
|
|
|
|
|
|
Aqeb
|
|
« Odpowiedz #41 dnia: Lutego 06, 2009, 12:28:00 pm » |
|
Wszedłem w opcje forum i wcisnąłem: "Konwertuj encje HTML na znaki UTF-8", a wówczas całe forum szlag trafił. Trzeba było konwertować protestantów.
|
|
|
|
"Ilekroć walczymy z pychą świata czy z pożądliwością ciała albo z heretykami, zawsze uzbrójmy się w krzyż Pański. Jeśli szczerze powstrzymujemy się od kwasu starej złośliwości, to nigdy nie odejdziemy od radości wielkanocnej." Św. Leon Wielki
|
|
|
Jacek S.
|
|
« Odpowiedz #42 dnia: Lutego 06, 2009, 12:33:32 pm » |
|
No ruszamy od nowa Witam wszystkich!
|
|
|
|
Msza tradycyjna TAK, tradycjonaliści NIE.
Miłośnik dobrej liturgii (starej i nowej), wierzący w hermeneutykę ciągłości i reformę reformy.
|
|
|
drizzt
bywalec
|
|
« Odpowiedz #43 dnia: Lutego 06, 2009, 12:41:30 pm » |
|
Ja również witam wszystkich uczestników tego forum, wcześniej tylko czytałem teraz zdecydowałem się zarejestrować akurat w moim przypadku awaria zbiegła się również z sesja
|
|
|
|
|
|
|
Jedrek
bywalec
Exurge Domine et iudica causam Tuam
|
|