Thomas
Gość
|
|
« Odpowiedz #210 dnia: Lutego 21, 2009, 22:46:22 pm » |
|
wybaczycie mi dotychczasową anonimowość, że jako kapłan KK nie przedstawiłem się tak od razu. oby takich Tajnych Współpracowników w Kościele było jak najwięcej
|
|
|
|
|
|
|
Fidelis
Gość
|
|
« Odpowiedz #211 dnia: Lutego 21, 2009, 23:37:15 pm » |
|
Wydaje mi się jednak, że księża pojawiający się na naszym forum powinni być jakoś specjalnie oznaczeni, może kolorową czcionką przy nicku, tak dla porządku. Nie muszę przecież o wszystkich pamiętać a i podczas dyskusji może wyniknąć niezręczność gdy spytam - a rozmawiał pan o tym ze swoją żoną? itp.
|
|
|
|
|
|
|
porys
|
|
« Odpowiedz #212 dnia: Lutego 22, 2009, 00:29:39 am » |
|
Nie muszę przecież o wszystkich pamiętać a i podczas dyskusji może wyniknąć niezręczność gdy spytam - a rozmawiał pan o tym ze swoją żoną?
Wtedy każdy ksiądz powinien pomyśleć o brewiarzu Ale sam pomysł popieram - nawet sam chciałem coś takiego napisać.
|
|
|
|
zdewirtualizować awatary
|
|
|
pauluss
|
|
« Odpowiedz #213 dnia: Lutego 22, 2009, 00:43:35 am » |
|
Wydaje mi się jednak, że księża pojawiający się na naszym forum powinni być jakoś specjalnie oznaczeni, może kolorową czcionką przy nicku, tak dla porządku.
Bedzie wtedy autocenzura ze strony ksiezy...
|
|
|
|
|
|
|
jp7
|
|
« Odpowiedz #214 dnia: Lutego 22, 2009, 10:29:23 am » |
|
Wydaje mi się jednak, że księża pojawiający się na naszym forum powinni być jakoś specjalnie oznaczeni, może kolorową czcionką przy nicku, tak dla porządku. Nie muszę przecież o wszystkich pamiętać a i podczas dyskusji może wyniknąć niezręczność gdy spytam - a rozmawiał pan o tym ze swoją żoną? itp. Może niech piszą na forum w sutannach ;-) (względnie w habitach)
|
|
|
|
Kyrie Eleison! Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?
|
|
|
kjgeneral
bywalec
|
|
« Odpowiedz #215 dnia: Lutego 22, 2009, 10:35:26 am » |
|
Proponuję kolor czcionki nicku zgodny z kolorem liturgicznym dnia
|
|
|
|
|
|
|
Teresa
|
|
« Odpowiedz #216 dnia: Lutego 22, 2009, 10:59:25 am » |
|
Ale według jakiego kalendarza?
|
|
|
|
|
|
|
jp7
|
|
« Odpowiedz #217 dnia: Lutego 22, 2009, 11:04:44 am » |
|
Natchniony przez sąsiedni wątek - aw-art kapłana winien być z czymś takim:
|
|
|
|
Kyrie Eleison! Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?
|
|
|
kjgeneral
bywalec
|
|
« Odpowiedz #218 dnia: Lutego 22, 2009, 21:21:23 pm » |
|
Ale według jakiego kalendarza?
to chyba oczywiste...
|
|
|
|
|
|
|
kjgeneral
bywalec
|
|
« Odpowiedz #219 dnia: Lutego 22, 2009, 21:23:08 pm » |
|
Natchniony przez sąsiedni wątek - aw-art kapłana winien być z czymś takim:
A nie da się w to białe pole czegoś umieścić? Jakoś tak pusto w środku...
|
|
|
|
|
|
|
mac
|
|
« Odpowiedz #220 dnia: Lutego 22, 2009, 21:24:47 pm » |
|
Oczywiście że można, tak jak zrobił to ks./o. Łukasz SP. Tylko pewnie trzeba to zrobić samemu w jakimś prostym programie/edytorze graficznym.
|
|
|
|
"Przyglądając się dzisiejszemu Kościołowi (kler-liturgia-teologia) tradycyjny katolik najpierw się oburza, potem trwoży a w końcu wybucha śmiechem."
|
|
|
jp7
|
|
« Odpowiedz #221 dnia: Lutego 23, 2009, 10:19:04 am » |
|
A nie da się w to białe pole czegoś umieścić? Jakoś tak pusto w środku... Da się. BTW - powinienem umieścić też wyższe godności: lub Czego forumowym kapłanom życzę ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
kjgeneral
bywalec
|
|
« Odpowiedz #223 dnia: Lutego 23, 2009, 13:35:36 pm » |
|
A propos - czy gdzieś jeszcze robhią takie kapelusze jak na herbie?
|
|
|
|
|
|
|
mac
|
|
« Odpowiedz #224 dnia: Lutego 23, 2009, 13:43:30 pm » |
|
Na pewno w Rzymie można takie kupić.
|
|
|
|
"Przyglądając się dzisiejszemu Kościołowi (kler-liturgia-teologia) tradycyjny katolik najpierw się oburza, potem trwoży a w końcu wybucha śmiechem."
|
|
|
|