Albertus
|
|
« Odpowiedz #120 dnia: Lutego 06, 2009, 22:01:18 pm » |
|
Laudetur Iesus Christus!
Witam wszystkich. Już od dłuższego czasu czytałem regularnie to forum (i szczerze mówiąc bardzo mnie zaniepokoiło a nawet denerwowało, że przestało działać - i to jeszcze w takim momencie!), teraz natomiast, z okazji jego powrotu, postanowiłem się zarejestrować.
|
|
|
|
|
|
|
jp7
|
|
« Odpowiedz #121 dnia: Lutego 06, 2009, 22:42:33 pm » |
|
In saecula saeculorum! Jeden plus padu forum - wypowiadają się ci milczący dotychczas.
|
|
|
|
Kyrie Eleison! Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?
|
|
|
Domino
uczestnik
Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu.
|
|
« Odpowiedz #122 dnia: Lutego 06, 2009, 22:58:37 pm » |
|
GDZIE JEST DOMINO:D??...
A KUKU!~O kurczaki, co za zaszczyt mnie kopsnął! Dzięki Filipie. A może da się jednak chociaż odzyskać część starego forum, np. privatne wiadomości?
|
|
|
|
Delikatna materia wymaga delikatnego podejścia.
|
|
|
s.Małgorzata
uczestnik
pax et bonum
|
|
« Odpowiedz #123 dnia: Lutego 06, 2009, 23:02:16 pm » |
|
Witam serdecznie wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
Jacek Rządkowski
uczestnik
|
|
« Odpowiedz #124 dnia: Lutego 06, 2009, 23:03:18 pm » |
|
In saecula saeculorum! Jeden plus padu forum - wypowiadają się ci milczący dotychczas.
Tylko po co stroją się w nieswoje wizerunki, czyż tak trudno wyprodukować własny avatar albo zeń zrezygnować?
|
|
|
|
|
|
|
Aqeb
|
|
« Odpowiedz #125 dnia: Lutego 06, 2009, 23:06:57 pm » |
|
@Domino Czy moje privy doszły (wysłałem 2)? Pytam bo w "wysłanych" mam zero, a tego odebranego mam.
|
|
|
|
"Ilekroć walczymy z pychą świata czy z pożądliwością ciała albo z heretykami, zawsze uzbrójmy się w krzyż Pański. Jeśli szczerze powstrzymujemy się od kwasu starej złośliwości, to nigdy nie odejdziemy od radości wielkanocnej." Św. Leon Wielki
|
|
|
pauluss
|
|
« Odpowiedz #126 dnia: Lutego 06, 2009, 23:07:58 pm » |
|
Forum Krzyż stało sie moim nałogiem. W czasie awarii sprawdzałem kilkanascie razy dziennie, czy juz działa... A teraz wszedłem na niego juz chyba po raz dziesiąty od rana
|
|
|
|
|
|
|
Domino
uczestnik
|
|
« Odpowiedz #127 dnia: Lutego 06, 2009, 23:09:49 pm » |
|
@Domino Czy moje privy doszły (wysłałem 2)? Pytam bo w "wysłanych" mam zero, a tego odebranego mam.
NIESTETY NIE, dziwne no nie? Acz proszę Braciszka o niepisanie privów na otwartym , może na maila się uda?
|
|
|
|
|
|
|
Mariusz
adept
|
|
« Odpowiedz #128 dnia: Lutego 06, 2009, 23:11:45 pm » |
|
Jak od początku, to od początku - zaloguję się teraz pod własnym imieniem, a co I Pan Fidelis nie będzie już obrywał za moje niepoprawne poglądy na niektórych forach Pozdrawiam wszystkich!
|
|
|
|
Dwie są drogi, jedna droga życia, a druga śmierci - i wielka jest różnica między nimi (Didache)
|
|
|
jp7
|
|
« Odpowiedz #129 dnia: Lutego 06, 2009, 23:15:49 pm » |
|
hmmm. Mój awatar się nie zmienił...
|
|
|
|
Kyrie Eleison! Czy jednak Syn Człowieczy znajdzie wiarę na ziemi, gdy przyjdzie?
|
|
|
Domino
uczestnik
|
|
« Odpowiedz #130 dnia: Lutego 06, 2009, 23:17:02 pm » |
|
@Aqeb - doszły oba na forumowego maila! Dzięki! Tylko czemu nie doszedł na priva liścik od Filipa tylko od razu na maila?
|
|
|
|
|
|
|
PTRF
|
|
« Odpowiedz #131 dnia: Lutego 06, 2009, 23:18:18 pm » |
|
@ jp7
Mój też nie. I pseudonim ten sam. Mam nadzieję, że jakość postów się poprawi.
|
|
|
|
"Kto tradycji nie szanuje Niech nas w dupę pocałuje" /kawaleryjskie/
|
|
|
Fidelis
Gość
|
|
« Odpowiedz #132 dnia: Lutego 06, 2009, 23:21:19 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aqeb
|
|
« Odpowiedz #133 dnia: Lutego 06, 2009, 23:22:15 pm » |
|
@Aqeb - doszły oba na forumowego maila! Dzięki! No to dobrze. Jeśli chodzi o naszą korespondencję na privach ze starego forum to wszystko chyba mam zarchiwizowane w gmailu. Jakby co to mogę powysyłać.
|
|
|
|
"Ilekroć walczymy z pychą świata czy z pożądliwością ciała albo z heretykami, zawsze uzbrójmy się w krzyż Pański. Jeśli szczerze powstrzymujemy się od kwasu starej złośliwości, to nigdy nie odejdziemy od radości wielkanocnej." Św. Leon Wielki
|
|
|
jp7
|
|
« Odpowiedz #134 dnia: Lutego 06, 2009, 23:31:55 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|