Utopić się można, nie zauważył Pan?
ale wyobraża sobie Pan, co po takich przejściach może być na końcu?ja się nie ulęknę, brnę dalej
Cytat: PTRF w Lutego 18, 2009, 12:28:14 pmUtopić się można, nie zauważył Pan?ale wyobraża sobie Pan, co po takich przejściach może być na końcu?ja się nie ulęknę, brnę dalej
zawsze wychodzę z dobrymi intencjami.
Cytat: Kristoforos w Lutego 18, 2009, 12:54:30 pm zniesienia ekskomuniki z FSSPX.
Cytat: Kristoforos w Lutego 18, 2009, 12:54:30 pmale wyobraża sobie Pan, co po takich przejściach może być na końcu?ja się nie ulęknę, brnę dalej Bezsensowne teoretyzowanie.<...>
Cytat: Kristoforos w Lutego 17, 2009, 09:10:32 amzawsze wychodzę z dobrymi intencjami. A można wiedzieć gdzie i o której najbliższa uczta mszalna jest? czy nadal tajemnica to?
więc jeśli Pan tak pragnie uczestniczyć, to proszę zajść do najbliższej parafii, gdzie jest neo i sprawdzić, czy jest to tajemnica, czy nie
W całej rzeszy neonów znalazła się jedna Basia i kilkoro dzielnych jej naśladowców, którzy oparli się "praniu" i wyrwali się z piekła sekty, która oszukała
Nawet wspólnota Emmanuel trzyma język za zębami. A jest otwarta.
To taka kikostrada dla lepszej publiczności. Też mocno żydująca. A czy otwarta? Z mojego doświadczenia, to za zaproszeniami.
Cytat: bratpatryk w Lutego 18, 2009, 13:09:07 pmCytat: Kristoforos w Lutego 17, 2009, 09:10:32 amzawsze wychodzę z dobrymi intencjami. A można wiedzieć gdzie i o której najbliższa uczta mszalna jest? czy nadal tajemnica to? jak już tłumaczyłem na starym forum, nie chciałbym znaleźć siebie, bądź moich najbliższych, za tydzień na fotkach Pana pjo, czy innych, z prześmiewczymi komentarzamimoje dobre intencje mają swoje granice,
Niema to logicznego sensu, tylko ktoś kto ukrywa coś złego boj się ujawnienia.